Gratis Aanmelden

Open-minded koppeltjes opzoeken (36)

Cuckers (36)

Een man die haar wil neuken waar hij bij zit en alleen maar kijkt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cuckers
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 28/1/1984
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded koppeltjes opzoeken Cuckers van 36
Komeenskijken (51)
★★★★★
Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?
Open-minded libertijnen orgie
SurpriseTrio (38)
★★★★★
Dit is een verrassing voor mijn vriend. Ik weet dat hij een fantasie heeft waarbij hij wil zien hoe ik genomen word door een andere man. Ik denk eigenlijk zelf dat hij ook wel mee zou willen doen als hij ziet dat een ander mij neemt. Misschien zou hij willen dat ik hem pijp terwijl jij mij neukt. Hoe dan ook, vind ik een lekkere man die openstaat voor een trio met ons?.
Lekkere stellen neuken
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
Heethuwelijk (64)
★★★★☆
Hallo, wij zijn Anneloes en Hans. Mijn man wilt niet op de foto omdat die bang is herkent te worden. Ik heb alleen een foto van mijn borsten op het profiel gezet, de rest kan je altijd vragen als je het wilt zien. Wij zoeken een geil persoon voor een hete trio.
Lekkere koppeltjes ontmoeten
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Lonne
★★★★★★★★★☆
Mijn zoon heeft in een woede uitbarsting een gat in een gipsplaat geschopt. Ik moet dat van mijn huisbaas herstellen, maar heb geen geld daarvoor. Doet iemand dat voor seks?
Neuken met Lonne
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Neuken met Alberdina
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
Neuken met anaal met Nicolien
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Samen in bad gaan met Tonke
© 2024 heteswingers.nl