Gratis Aanmelden

Sexy libertijnen contacteren (35)

LustStelletje (35)

Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..

Maak contact met haar
  1. Naam: LustStelletje
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 14/1/1986
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy libertijnen contacteren LustStelletje van 35
Supergeilstel (46)
★★★★☆
Zij doet het graag met andere mannen
Open-minded swing fans opzoeken
Bianka-Ramon (41)
★★★★★
Hoi wij zijn Bianka en Ramon, beide bischierig en dus op zoek naar een man vrouw of een stel. Voor hete nachten. Wij hebben geen kids en kunnen dus prima ontvangen of verplaatsen. Laten jullie eens iets horen?
Discrete koppeltjes orgie
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
Geilkoppel (41)
★★★★★
Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?
Ruimdenkende swingers orgie
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
ExcentriekDuo (48)
★★★★★
Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.
Hete swingers neuken
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Neuken met anaal met Lenthe
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die het behang uit mijn keuken weg kan halen, want ik wil er iets anders voor in de plaats doen. Ik heb geen geld, ik vergoed alleen in natura.
Neuken met Hilligje
Ancella
★★★★★★★★★★
Lieve heren, ik zoek een lieve man die mij bijles wiskunde wil geven. Ik woon nog bij mijn ouders, maar ik wil eventueel ook wel bij jou komen voor de bijles en de beloning..
Blowjob met Ancella
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Neuken met Anneminke
© 2024 heteswingers.nl