Gratis Aanmelden

Hete swingers neuken (48)

ExcentriekDuo (48)

Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: ExcentriekDuo
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 03/08/1973
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hete swingers neuken ExcentriekDuo van 48
Bigblack693 (35)
★★★★★
Ben overal heel erg groot. Grote borsten en een super grote lul. Heb nog geen man gevonden die mijn lul met gemak kon ontvangen. Tja zal er niet om liegen hij is groot. Als je op mijn schoot zou zitten dan kom je wel een stuk omhoog.
Mooie stellen contacteren
VoyeurGezocht805 (47)
★★★★☆
Kort en krachtig: Wat wij zoeken is een man die kom toekijken hoe wij ongeremd neuken. We doen dit vaker en vinden het heel geil om te weten dat jij mee gluurt. Zodra Roy uiteindelijk klaargekomen is ben jij aan de beurt om jouw zaad in mij te spuiten. Zorg er dus maar voor dat je goed warm gedraaid bent als het jouw beurt is.
Discrete koppels verwennen
TramplingQueen (37)
★★★★★
Ik loop over je heen, sta met mijn volle gewicht op je ballen en paal. Ik vertrappel je, verneder je en dat terwijl mijn huidige slaafje toe kijkt. Wie van jullie het braafste is, word beloont door de ander te neuken... Maar hoe dan ook, je krijgt het heel erg zwaar bij mij..
Open-minded koppels verwennen
Nicolett (38)
★★★★☆
Hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat van jou mag. Ik ben een beetje onderdanig en vind het heerlijk wanneer er echt misbruik van mij gemaakt wordt.
Mooie sex fanaten neuken
EdEnMaria (55)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, wij houden van sexclubs en van trio s. We doen ook weleens aan partnerruil en we hebben een open huwelijk waardoor we ook weleens los van elkaar met andere mensen sex hebben. En nu zijn we hier... Zoveel leuke mensen hier. We willen in contact komen met een geil persoon of een geil stel die zin heeft in een avond plezier.
Ruimdenkende paren contacteren
SubmissiveStelletje (44)
★★★★☆
Gehuwd stel, beide onderdanig. We genieten soms van een harde, geile Meester die ons beide tegelijkertijd wenst te domineren. Van anaal, tot dwang, spanking en openbare vernederingen
Lekkere amateurs ontmoeten
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Neuken met anaal met Reijertje
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Neuken met Petertje
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Neuken met anaal met Mahnoor
Hailey
★★★★★★★★★★
Foto genomen in de snackbar van mijn ouders.. Ik wil hen eens verrassen met een super deluxe recept, wie kan mij iets heel speciaals leren koken? Jouw beloning daarvoor? Ikke ;)))
Neuken met Hailey
© 2024 heteswingers.nl