Gratis Aanmelden

Discrete koppeltjes neuken (58)

HetePlien (58)

Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: HetePlien
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 9/1/1962
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete koppeltjes neuken HetePlien van 58
Geilkoppel (41)
★★★★★
Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?
Ruimdenkende swingers orgie
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
Komeenskijken (51)
★★★★★
Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?
Open-minded libertijnen orgie
TheoEnMarjan (47)
★★★★★
Theo en Marjan aan deze kant. Al jaren getrouwd en al jaren ruimdenkend wanneer het op sex aankomt. Parenclubs, sexfeesten, all the way op de kamasutra beurs. Wij kennen weinig schaamte en genieten enorm van deze vrije vormen van sex. Onze regel was altijd om geen anderen in ons eigen bed te hebben maar met alle moeilijkheden van tegenwoordig zoeken we nu wel iemand die bij ons komt. Of bij wie wij op visite mogen komen.
Hitsige koppels verwennen
KimRonald (38)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, qua sex hebben we het goed samen en wij proberen vele dingen uit en zo hebben we ook al vaker een trio gehad. Nu zoeken we weer iemand voor een trio. Een lekkere man of vrouw die ons plezier wil komen vergroten, kom ons maar eens lekker vergezellen in bed.
Hete stellen neuken
TrioKoppel (37)
★★★★☆
Wij hebben een paar maanden geleden voor het eerst een triootje beleeft met een man erbij. Dat vonden we beide zo onwijs lekker en geil dat we besloten hebben nog eens op zoek te gaan naar een geile man die met ons een heerlijk avondje zou willen beleven.
Hitsige paren verwennen
Thijsje
★★★★★★★★★☆
Lief milfje zoekt hulp! Ik zoek met spoed een schoorsteenveger en ik ben bereid om je te belonen met mijn lichaam. Ik ben sowieso ruimdenkend en altijd wel in voor een vrijpartij.
Neuken met anaal met Thijsje
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik heb veel te veel onkruid in mijn tuin en ik heb gewoon geen zin om dat weg te halen. Dat is niet mijn ding. Maar ik kan wel lekkere handjobs geven...
Handjob met Hilje
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Neuken met Yade
Noanne
★★★★★★★★★☆
Ik heb mijn hand gekneusd en mijn koelkast moet echt schoongemaakt worden. Ik bied je mijn borsten aan nadat je mijn koelkast netjes hebt schoongemaakt... is dat ok?
Borsten betasten met Noanne
© 2024 heteswingers.nl