Gratis Aanmelden

Open-minded stellen groepsex (42)

ChantalEnDanny (42)

Hoi daar, wij zijn Danny en Chantal en zijn al sinds de middelbare school een setje. Danny is hetero en ik ben een bi-vrouw. Beide hebben we al langer de wens om eens een trio te beleven, ik zou er graag eens een man of vrouw bij hebben en Danny zou een vrouw wel heel leuk vinden om als extraatje mee te mogen stoeien. We gaan NIET voor een stelletje, maar een man of een vrouw zijn zeker welkom. We willen beide eens proberen en als het bevalt en fijn is voor allemaal zien we dat ook best vaker gebeuren. Dus mannen en vrouwen van Nederland, als jullie wens een trio is met een stelletje is dit je kans.

Maak contact met haar
  1. Naam: ChantalEnDanny
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 14/4/1981
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Open-minded stellen groepsex ChantalEnDanny van 42
Coren (40)
★★★★★
Overdag of de hele nacht.
Hitsige stellen daten
Supergeilstel (46)
★★★★☆
Zij doet het graag met andere mannen
Open-minded swing fans opzoeken
ExcentriekDuo (48)
★★★★★
Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.
Hete swingers neuken
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Neuken met Jobke
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Neuken met anaal met Kayla
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Pijpen met slikken met Betje
Emma
★★★★★★★★★★
Ik best een keer met je naar bed gaan, als jij mijn woonkamer wil stuccen. Alle 4 de muren. Schilderen kan ik zelf wel. Ik wacht op je reactie..
Neuken met Emma
© 2024 heteswingers.nl