Gratis Aanmelden

Open-minded stellen groepsex (42)

ChantalEnDanny (42)

Hoi daar, wij zijn Danny en Chantal en zijn al sinds de middelbare school een setje. Danny is hetero en ik ben een bi-vrouw. Beide hebben we al langer de wens om eens een trio te beleven, ik zou er graag eens een man of vrouw bij hebben en Danny zou een vrouw wel heel leuk vinden om als extraatje mee te mogen stoeien. We gaan NIET voor een stelletje, maar een man of een vrouw zijn zeker welkom. We willen beide eens proberen en als het bevalt en fijn is voor allemaal zien we dat ook best vaker gebeuren. Dus mannen en vrouwen van Nederland, als jullie wens een trio is met een stelletje is dit je kans.

Maak contact met haar
  1. Naam: ChantalEnDanny
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 14/4/1981
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Open-minded stellen groepsex ChantalEnDanny van 42
VoyeurGezocht805 (47)
★★★★☆
Kort en krachtig: Wat wij zoeken is een man die kom toekijken hoe wij ongeremd neuken. We doen dit vaker en vinden het heel geil om te weten dat jij mee gluurt. Zodra Roy uiteindelijk klaargekomen is ben jij aan de beurt om jouw zaad in mij te spuiten. Zorg er dus maar voor dat je goed warm gedraaid bent als het jouw beurt is.
Discrete koppels verwennen
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
LekkerStelletje (47)
★★★★☆
Wij zijn een geil getrouwd koppel uit Blankenberge. Wij gaan graag naar parenclubs en vinden het heel leuk om seks te hebben met anderen. Mijn man kijkt ook heel graag toe hoe ik een andere vent neuk. Wie durft?
Geile stellen verwennen
sabinehenk (52)
★★★★☆
Wij zijn een leuk stel op zoek naar swingers! Heb dit al jaren in mijn hoofd en nu staat mijn partner er eindelijk voor open.
Hitsige liefhebbers groepsex
MatureKoppelBI (59)
★★★★★
Hallo,Wij zijn een gehuwd stel dat op zoek is naar een ander stel om te gaan swingen. We vinden het ook heerlijk om toe te kijken en bekeken te worden. Wij zijn allebei ondernemers dus om die reden dragen we maskers op de foto s. Graag enig begrip hiervoor. Enkel serieuze reacties aub. Liefs, Mr. X en Mvr. Xx
Geile swing fans bezoeken
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
Claartje
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee oude machines van mijn grootouders gekregen, maar ze doen het beiden niet. Ik heb er een vrijpartij voor over als jij ze aan de praat krijgt
Neuken met Claartje
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Neuken met Martine
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik heb bij mij thuis een stuc klus waar ik iemand betrouwbaars voor zoek die ook een vergoeding accepeert in natura! Met mij! Alles is mogelijk met mij qua seks...
Neuken met anaal met Aliyah
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Neuken met Janieke
© 2024 heteswingers.nl