Gratis Aanmelden

Ruimdenkende swingers neuken (38)

Sexstelletje (38)

Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar

Maak contact met haar
  1. Naam: Sexstelletje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 15/05/1983
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Ruimdenkende swingers neuken Sexstelletje van 38
EdEnMaria (55)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, wij houden van sexclubs en van trio s. We doen ook weleens aan partnerruil en we hebben een open huwelijk waardoor we ook weleens los van elkaar met andere mensen sex hebben. En nu zijn we hier... Zoveel leuke mensen hier. We willen in contact komen met een geil persoon of een geil stel die zin heeft in een avond plezier.
Ruimdenkende paren contacteren
ChantalEnDanny (42)
★★★★☆
Hoi daar, wij zijn Danny en Chantal en zijn al sinds de middelbare school een setje. Danny is hetero en ik ben een bi-vrouw. Beide hebben we al langer de wens om eens een trio te beleven, ik zou er graag eens een man of vrouw bij hebben en Danny zou een vrouw wel heel leuk vinden om als extraatje mee te mogen stoeien. We gaan NIET voor een stelletje, maar een man of een vrouw zijn zeker welkom. We willen beide eens proberen en als het bevalt en fijn is voor allemaal zien we dat ook best vaker gebeuren. Dus mannen en vrouwen van Nederland, als jullie wens een trio is met een stelletje is dit je kans.
Open-minded stellen groepsex
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
dominantstel (38)
★★★★☆
Wij zijn een open minded stel en zijn op zoek naar een sexy sub (man) voor spannende momenten bij ons thuis. Wij zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat BDSM niet bestaat uit simpelweg een paar handboeien en zweepjes, maar die inziet dat BDSM lang niet altijd seksueel hoeft te zijn, al is opwinding natuurlijk niet altijd te vermijden (en dat hoeft ook zeker niet). Krijg jij een ontzettende kick van onderwerping, gehoorzamen en een gepaste straf krijgen als je dat niet doet, het feit dat een ander de touwtjes in handen heeft en dat niet jouw genot, maar dat van een ander centraal staat? Kan je helemaal gek worden van de adrenaline die alleen de gedachte daaraan al veroorzaakt? Dan zijn wij het stel wat je zoekt..
Sexy liefhebbers neuken
Frouwke
★★★★★★★★★☆
Hey, ik heb een middelgrote electra job en als je ziet wat electriciens tegenwoordig kosten..! Ik doe liever een vergoeding met mijn lichaam dan dat ik zoveel betaal. Wie helpt me?
Neuken met Frouwke
Titia
★★★★★★★★★★
Hey... ik zoek iemand die mijn gras kan komen maaien. Ik heb een kleine tuin, maar grote borsten. Ik betaal daarom in natura, je mag even met mijn borsten spelen als beloning..
Borsten betasten met Titia
Annika
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die voor twee weken mijn cavia kan verzorgen. Ik heb niemand in mijn omgeving die dat wil doen. Ik ben bereid om je te compenseren mijn echte seks, eenmalig.
Neuken met Annika
Marjolijn
★★★★★★★★★☆
Ik vroeg me af of iemand hier mijn oven wil komen schoonmaken. Ik kan je er niet voor betalen met geld, maar misschien met mijn kleine tietjes? Of wil je nog meer..?
Borsten betasten met Marjolijn
© 2024 heteswingers.nl