Gratis Aanmelden

Mooie stellen contacteren (45)

JoyceEnMark (45)

Mijn vriend en ik zijn net gestart met Kinky en SM en zoeken een ietwat meer ervaren man om ons de fijne kneepjes van deze ultra geile lifestyle te leren.

Maak contact met haar
  1. Naam: JoyceEnMark
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 19/2/1976
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie stellen contacteren JoyceEnMark van 45
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Sexstelletje (38)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar
Ruimdenkende swingers neuken
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
Jansje
★★★★★★★★★☆
Ik heb vorige maand mijn arm gebroken en ik mag nog niet te veel tillen, dus ik zoek eigenlijk iemand die mij kan helpen... Ik kan niet anders dan je in natura betalen.
Neuken met Jansje
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Neuken met anaal met Leonoor
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Samen in bad gaan met Tonke
Michelle
★★★★★★★★★★
Ik heb een lekkage, vanwege een gebroken dakpan. En ik ga dus echt niet zelf het dak op. Ook heb ik geen geld voor een pro. Misschien wil iemand me helpen in ruil voor een blowjob?
Pijpen met slikken met Michelle
© 2024 heteswingers.nl