Gratis Aanmelden

Open-minded swingers contacteren (35)

Lyzetta58 (35)

Heet, openminded en ervaren stel zoekt naar een man, vrouw of een stelletje voor erbij in de slaapkamer. GEEN 1 op 1 dates hier, als je dat zoekt, zat mokkels die wel willen. Wij zoeken een trio!

Maak contact met haar
  1. Naam: Lyzetta58
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 8/9/1983
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded swingers contacteren Lyzetta58 van 35
Komeenskijken (51)
★★★★★
Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?
Open-minded libertijnen orgie
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
LekkerStelletje (47)
★★★★☆
Wij zijn een geil getrouwd koppel uit Blankenberge. Wij gaan graag naar parenclubs en vinden het heel leuk om seks te hebben met anderen. Mijn man kijkt ook heel graag toe hoe ik een andere vent neuk. Wie durft?
Geile stellen verwennen
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
SwitchStel (42)
★★★★★
Wij zijn een switch stel, gericht op geilheid en genot. Om onze sessies wat uit te breiden en spannender te maken staan we ervoor open om iemand toe te voegen. Dit mag een dom zijn maar ook een sub. Een switch zou nog beter zijn natuurlijk..
Geile amateurs groepsex
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
Neuken met Elcke
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Borsten betasten met Liecke
Christine
★★★★★★★★★☆
Deze commode moet verplaatst worden naar een andere kamer (op dezelfde étage), maar ik kan dat niet in mijn eentje. Ik zoek een sterke man. Als beloning zal ik je na afloop pijpen.
Blowjob met Christine
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Neuken met anaal met Marlou
© 2024 heteswingers.nl