Gratis Aanmelden

Discrete amateurs contacteren (35)

StelZoektMan (35)

Wij zijn een leuk stelletje, gek op ordinaire geile seks. We hebben weinig regeltjes zolang het maar lekker is. We zoeken nu een man die het lekker vindt om eens met ons mee te doen en die een beetje hetzelfde is in bed als wij.

Maak contact met haar
  1. Naam: StelZoektMan
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 11/06/1986
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete amateurs contacteren StelZoektMan van 35
ColAnn (44)
★★★★★
Twee heel goede, zeer intieme vriendinnen, beide single, beide bi en ervaren. Samen zoeken we een leuke man voor onze allereerste, geile trio ervaring.
Geile libertijnen ontmoeten
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
Nicolett (38)
★★★★☆
Hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat van jou mag. Ik ben een beetje onderdanig en vind het heerlijk wanneer er echt misbruik van mij gemaakt wordt.
Mooie sex fanaten neuken
DOMInique31 (51)
★★★★★
De vanilla relatie met mijn man kan me niet meer bekoren. Daarom op zoek naar een sloerie die ik keihard mag behandelen in de hoop dat ik weer een vonkje terug krijg om sex te hebben met mijn man. Ohja, jij zal dan als ons matras fungeren...
Lekkere paren orgie
Sexstelletje (38)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar
Ruimdenkende swingers neuken
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
Aicha
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote man nodig die voor mij twee lampen op kan hangen in mijn appartement. Ik kan je helaas alleen maar voorstellen om je te belonen voor je werk door je af te trekken.
Handjob met Aicha
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Samen in bad gaan met Mienke
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Neuken met Alberdina
Annerieke
★★★★★★★★★☆
Ik heb hoogtevrees en een plafond van 3m20 hoogte. Ik heb ook geen ladder en er moet en nieuw peertje in één van de lampen... Doe jij dat voor me in ruil voor het betasten van mijn tietjes?
Borsten betasten met Annerieke
© 2024 heteswingers.nl