Gratis Aanmelden

Discrete swingers verwennen (47)

SletEnMistress (47)

Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!

Maak contact met haar
  1. Naam: SletEnMistress
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 21/3/1974
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete swingers verwennen SletEnMistress van 47
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
LekkerStelletje (47)
★★★★☆
Wij zijn een geil getrouwd koppel uit Blankenberge. Wij gaan graag naar parenclubs en vinden het heel leuk om seks te hebben met anderen. Mijn man kijkt ook heel graag toe hoe ik een andere vent neuk. Wie durft?
Geile stellen verwennen
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
SurpriseTrio (38)
★★★★★
Dit is een verrassing voor mijn vriend. Ik weet dat hij een fantasie heeft waarbij hij wil zien hoe ik genomen word door een andere man. Ik denk eigenlijk zelf dat hij ook wel mee zou willen doen als hij ziet dat een ander mij neemt. Misschien zou hij willen dat ik hem pijp terwijl jij mij neukt. Hoe dan ook, vind ik een lekkere man die openstaat voor een trio met ons?.
Lekkere stellen neuken
MatureKoppelBI (59)
★★★★★
Hallo,Wij zijn een gehuwd stel dat op zoek is naar een ander stel om te gaan swingen. We vinden het ook heerlijk om toe te kijken en bekeken te worden. Wij zijn allebei ondernemers dus om die reden dragen we maskers op de foto s. Graag enig begrip hiervoor. Enkel serieuze reacties aub. Liefs, Mr. X en Mvr. Xx
Geile swing fans bezoeken
EenEchteGraag (38)
★★★★☆
Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.
Mooie koppeltjes neuken
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Neuken met Linne
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Pijpen met slikken met Marianne
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Borsten betasten met Romee
Evelyn
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een tech wizzard die voor eens en voor alijd mijn printer aan de praat kan krijgen. Ik ben nogal wanhopig! Vandaar dat ik je ook een heel hete beloning zal geven...
Neuken met Evelyn
© 2024 heteswingers.nl