Gratis Aanmelden

Geile amateurs ontmoeten (44)

MacyEnWilco (44)

Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.

Maak contact met haar
  1. Naam: MacyEnWilco
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 08/09/1977
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geile amateurs ontmoeten MacyEnWilco van 44
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
Pretinbed (35)
★★★★☆
Wij zijn een stel op zoek naar een heerlijke man om onze fantasin op los te laten. We hebben al wat ervaring dus weten wel hoe we je moeten verwennen. Sta je hier ook open voor?
Ruimdenkende amateurs contacteren
SheCouple357 (34)
★★★★☆
Beide zijn we een vrouw met een lekker extraatje, samen als stelletje zoeken we af en toe een leuke man of vrouw om ons een avondje en/of nachtje gezelschap te komen houden.
Sexy libertijnen ontmoeten
EenEchteGraag (38)
★★★★☆
Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.
Mooie koppeltjes neuken
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Aaliyah
★★★★★★★★★☆
Wij zijn een bi-seksueel koppel en we proberen een moestuin aan te leggen, maar het werk is te veel voor ons beiden. Wat zou je zeggen van een triootje met ons..?
Triootje met Aaliyah
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Samen in bad gaan met Vere
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
Wende
★★★★★★★★★☆
Ik heb een achterstand op school opgelopen die ik graag weg wil werken, om te kunnen slagen dit jaar, maar ik heb echt bijles nodig. Wil iemand dat geven in ruil voor seks?
Neuken met Wende
© 2024 heteswingers.nl