Gratis Aanmelden

Discrete amateurs opzoeken (46)

Neukstel (46)

Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.

Maak contact met haar
  1. Naam: Neukstel
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 16/6/1973
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete amateurs opzoeken Neukstel van 46
DOMInique31 (51)
★★★★★
De vanilla relatie met mijn man kan me niet meer bekoren. Daarom op zoek naar een sloerie die ik keihard mag behandelen in de hoop dat ik weer een vonkje terug krijg om sex te hebben met mijn man. Ohja, jij zal dan als ons matras fungeren...
Lekkere paren orgie
Aaliyah494 (42)
★★★★☆
We zijn nu al een tijdje op zoek een hete man die ons wil komen verwennen in bed. Het liefste 1tje die wat jonger is, daar worden wij namelijk heel erg hard en nat van. Kom maar snel hier.
Leuke paren groepsex
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
Supergeilstel (46)
★★★★☆
Zij doet het graag met andere mannen
Open-minded swing fans opzoeken
EenEchteGraag (38)
★★★★☆
Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.
Mooie koppeltjes neuken
Swingstel (36)
★★★★☆
Hoi! Ik en mijn partner zoeken stellen die geïnteresseerd zijn in partnerruil. Als het bevalt van beide kanten dan voor meerdere malen. Stuur aub prive een foto van jullie.
Sexy koppeltjes opzoeken
Maasje
★★★★★★★★★☆
Mijn auto wil niet meer starten dus ik zoek een monteur of iemand die mijn boodschappen kan komen brengen de komende drie weken tot ik weer uitbetaald krijg. Vergoeding in natura.
Neuken met Maasje
Eleanor
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand voor huiswerk begeleiding voor mijn zoontje die moeite heeft met Engels op school. Ik kan je helaas alleen maar in natura vergoeden.
Neuken met Eleanor
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Neuken met Lisan
Rozemarijn
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mijn slaapkamer helemaal schilderen? Ook het plafond? Als alles klaar is mag je me lekker neuken. Mooie deal of niet? Ik heb alle potten verf al in de garage.
Neuken met Rozemarijn
© 2024 heteswingers.nl