Gratis Aanmelden

Open-minded koppels verwennen (37)

TramplingQueen (37)

Ik loop over je heen, sta met mijn volle gewicht op je ballen en paal. Ik vertrappel je, verneder je en dat terwijl mijn huidige slaafje toe kijkt. Wie van jullie het braafste is, word beloont door de ander te neuken... Maar hoe dan ook, je krijgt het heel erg zwaar bij mij..

Maak contact met haar
  1. Naam: TramplingQueen
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 22/2/1984
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Open-minded koppels verwennen TramplingQueen van 37
RoyKelly (46)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel en wij houden van sex. Soms doen we ook aan een trio, soms met een vrouw erbij maar ook soms met een man. En nu zoeken we naar een man. Het draait op dat moment wel volledig om de vrouw dus de mannen hoeven niet perse iets te doen samen
Discrete amateurs opzoeken
Sexstelletje (38)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar
Ruimdenkende swingers neuken
MatureKoppelBI (59)
★★★★★
Hallo,Wij zijn een gehuwd stel dat op zoek is naar een ander stel om te gaan swingen. We vinden het ook heerlijk om toe te kijken en bekeken te worden. Wij zijn allebei ondernemers dus om die reden dragen we maskers op de foto s. Graag enig begrip hiervoor. Enkel serieuze reacties aub. Liefs, Mr. X en Mvr. Xx
Geile swing fans bezoeken
EdEnMaria (55)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, wij houden van sexclubs en van trio s. We doen ook weleens aan partnerruil en we hebben een open huwelijk waardoor we ook weleens los van elkaar met andere mensen sex hebben. En nu zijn we hier... Zoveel leuke mensen hier. We willen in contact komen met een geil persoon of een geil stel die zin heeft in een avond plezier.
Ruimdenkende paren contacteren
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
NathalieEnRick (35)
★★★★★
Hoi hoi, stelletje zoekt een geile man die op aanwijzing van de man hier, de dame neukt en onderhanden neemt. Een actieve trio waarbij Rick, de aanwezige BULL DOMINANT is..
Lekkere paren contacteren
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Borsten betasten met Lauke
Jacomijntje
★★★★★★★★★★
Ik hou er van om naakt te zonnen, maar mijn buren kunnen me zien. Ik zoek nu dus hulp bij het installeren van een schutting en als dat lukt ben ik bereid om samen met jou te testen of hij ons beschut ;)
Neuken met Jacomijntje
Estelle
★★★★★★★★★★
Ik moet een box getimmerd hebben om een open gat in het toilet te verbergen. Het zal wel niet moeilijk zijn, maar ik krijg nog niets eens een spijker recht in het hout..
Handjob met Estelle
Marlien
★★★★★★★★★☆
Op mijn etage heb ik een verstopte WC... ik schaam mij hier erg voor. Wie kan dit discreet voor mij oplossen? Accepteert u dan een vergoeding door middel van een handjob?
Handjob met Marlien
© 2024 heteswingers.nl