Gratis Aanmelden

Sexy koppeltjes opzoeken (36)

Swingstel (36)

Hoi! Ik en mijn partner zoeken stellen die geïnteresseerd zijn in partnerruil. Als het bevalt van beide kanten dan voor meerdere malen. Stuur aub prive een foto van jullie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Swingstel
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 04/08/1985
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sexy koppeltjes opzoeken Swingstel van 36
ChantalEnDanny (42)
★★★★☆
Hoi daar, wij zijn Danny en Chantal en zijn al sinds de middelbare school een setje. Danny is hetero en ik ben een bi-vrouw. Beide hebben we al langer de wens om eens een trio te beleven, ik zou er graag eens een man of vrouw bij hebben en Danny zou een vrouw wel heel leuk vinden om als extraatje mee te mogen stoeien. We gaan NIET voor een stelletje, maar een man of een vrouw zijn zeker welkom. We willen beide eens proberen en als het bevalt en fijn is voor allemaal zien we dat ook best vaker gebeuren. Dus mannen en vrouwen van Nederland, als jullie wens een trio is met een stelletje is dit je kans.
Open-minded stellen groepsex
Aaliyah494 (42)
★★★★☆
We zijn nu al een tijdje op zoek een hete man die ons wil komen verwennen in bed. Het liefste 1tje die wat jonger is, daar worden wij namelijk heel erg hard en nat van. Kom maar snel hier.
Leuke paren groepsex
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
Lyzetta58 (35)
★★★★☆
Heet, openminded en ervaren stel zoekt naar een man, vrouw of een stelletje voor erbij in de slaapkamer. GEEN 1 op 1 dates hier, als je dat zoekt, zat mokkels die wel willen. Wij zoeken een trio!
Open-minded swingers contacteren
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
Cuckers (36)
★★★★☆
Een man die haar wil neuken waar hij bij zit en alleen maar kijkt.
Open-minded koppeltjes opzoeken
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Neuken met Brechtsje
Hendrieke
★★★★★★★★★★
Ik snap gewoon niet waarom mijn vaatwasser het niet meer doet. Maar wie de oplossing heeft kan rekenen op een blowjob van mij. Alleen als het echt 100% werkt!
Blowjob met Hendrieke
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Neuken met Stephanie
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Neuken met Josine
© 2024 heteswingers.nl