Gratis Aanmelden

Open-minded libertijnen orgie (51)

Komeenskijken (51)

Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Komeenskijken
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 13/04/1971
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded libertijnen orgie Komeenskijken van 51
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
SheCouple357 (34)
★★★★☆
Beide zijn we een vrouw met een lekker extraatje, samen als stelletje zoeken we af en toe een leuke man of vrouw om ons een avondje en/of nachtje gezelschap te komen houden.
Sexy libertijnen ontmoeten
StelZoektMan (35)
★★★★★
Wij zijn een leuk stelletje, gek op ordinaire geile seks. We hebben weinig regeltjes zolang het maar lekker is. We zoeken nu een man die het lekker vindt om eens met ons mee te doen en die een beetje hetzelfde is in bed als wij.
Discrete amateurs contacteren
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
JoyceEnMark (45)
★★★★★
Mijn vriend en ik zijn net gestart met Kinky en SM en zoeken een ietwat meer ervaren man om ons de fijne kneepjes van deze ultra geile lifestyle te leren.
Mooie stellen contacteren
TrioKoppel (37)
★★★★☆
Wij hebben een paar maanden geleden voor het eerst een triootje beleeft met een man erbij. Dat vonden we beide zo onwijs lekker en geil dat we besloten hebben nog eens op zoek te gaan naar een geile man die met ons een heerlijk avondje zou willen beleven.
Hitsige paren verwennen
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Pijpen met slikken met Celine
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Neuken met Angeliek
Malou
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand met wie ik mijn Spaans kan oefenen, want ik moet binnenkort een examen afleggen, maar het zit me allemaal nog niet zo lekker. Ik betaal in natura, want geen geld :/
Neuken met Malou
Aylin
★★★★★★★★★★
Twee muren moeten voorzien worden van een nieuw behang en ik heb geen geld om er voor te betalen, maar ik wil wel een keertje sex hebben om je werk te vergoeden.
Neuken met Aylin
© 2024 heteswingers.nl