Gratis Aanmelden

Open-minded libertijnen orgie (51)

Komeenskijken (51)

Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?

Maak contact met haar

  1. Naam: Komeenskijken
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 13/04/1971
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded libertijnen orgie Komeenskijken van 51
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
DOMInique31 (51)
★★★★★
De vanilla relatie met mijn man kan me niet meer bekoren. Daarom op zoek naar een sloerie die ik keihard mag behandelen in de hoop dat ik weer een vonkje terug krijg om sex te hebben met mijn man. Ohja, jij zal dan als ons matras fungeren...
Lekkere paren orgie
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
KimRonald (38)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, qua sex hebben we het goed samen en wij proberen vele dingen uit en zo hebben we ook al vaker een trio gehad. Nu zoeken we weer iemand voor een trio. Een lekkere man of vrouw die ons plezier wil komen vergroten, kom ons maar eens lekker vergezellen in bed.
Hete stellen neuken
Geilkoppel (41)
★★★★★
Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?
Ruimdenkende swingers orgie
NathalieEnRick (35)
★★★★★
Hoi hoi, stelletje zoekt een geile man die op aanwijzing van de man hier, de dame neukt en onderhanden neemt. Een actieve trio waarbij Rick, de aanwezige BULL DOMINANT is..
Lekkere paren contacteren
Hendrieke
★★★★★★★★★★
Ik snap gewoon niet waarom mijn vaatwasser het niet meer doet. Maar wie de oplossing heeft kan rekenen op een blowjob van mij. Alleen als het echt 100% werkt!
Blowjob met Hendrieke
Marijntje
★★★★★★★★★★
Ik heb een nieuwe bank nodig... Heeft iemand een mooi bankstel met 4 plaatsen voor mij en kom je dat brengen en haal de oude weg? Dan mag je mij daarna zelf op de bank leggen...
Neuken met anaal met Marijntje
Franske
★★★★★★★★★☆
Ik heb een probleempje met de accu van mijn auto dus ik zoek hier hulp en omdat auto\'s vies maken wil ik je daarna als beloning graag wassen... Maar alleen maar als je mijn accu vervangt!!
Samen in bad gaan met Franske
IJda
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en kapotte wasmachine en ik heb niet echt de middelen om zo\'n dure reparateur in te schakelen. Misschien dat iemand me kan helpen in ruil voor wat seks?
Neuken met IJda
© 2024 heteswingers.nl