Gratis Aanmelden

Open-minded libertijnen orgie (51)

Komeenskijken (51)

Wij zijn een extreem koppel. Ik haar Meester, zij mijn slavin. Ik zoek iemand die wil toekijken hoe ik haar pijnig en verneder. Vernedering is pas volledig als iemand toekijkt vind ik. Misschien mag je zelfs een handje helpen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Komeenskijken
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Lelystad
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 13/04/1971
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded libertijnen orgie Komeenskijken van 51
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
EdEnMaria (55)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, wij houden van sexclubs en van trio s. We doen ook weleens aan partnerruil en we hebben een open huwelijk waardoor we ook weleens los van elkaar met andere mensen sex hebben. En nu zijn we hier... Zoveel leuke mensen hier. We willen in contact komen met een geil persoon of een geil stel die zin heeft in een avond plezier.
Ruimdenkende paren contacteren
TheoEnMarjan (47)
★★★★★
Theo en Marjan aan deze kant. Al jaren getrouwd en al jaren ruimdenkend wanneer het op sex aankomt. Parenclubs, sexfeesten, all the way op de kamasutra beurs. Wij kennen weinig schaamte en genieten enorm van deze vrije vormen van sex. Onze regel was altijd om geen anderen in ons eigen bed te hebben maar met alle moeilijkheden van tegenwoordig zoeken we nu wel iemand die bij ons komt. Of bij wie wij op visite mogen komen.
Hitsige koppels verwennen
HetePlien (58)
★★★★☆
Hete getrouwde vrouw mag extra van haar man! En als het even kan wil hij graag meegenieten. Maar dat is geen verplichting. Misschien laat je hem toekijken? Vind hij ook heerlijk! Maar het gaat voornamelijk om mij, om wat ik lekker vind. Ik krijg er namelijk niet genoeg van en soms kan mijn man mij niet helemaal bijhouden. Dus zijn wij tot dit mooie compromis gekomen.
Discrete koppeltjes neuken
CyrilleenIlona (52)
★★★★☆
Wij zijn een geil bi stel. Maar omdat de man die ons regelmatig vergezelde in bed is verhuist dus zijn wij genoodzaakt om een andere man te zoeken om ons te verzadigen. Is dit altijd al een fantasie van jou geweest? Doe er je voordeel mee en tot snel.
Geile swing fans groepsex
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Neuken met anaal met Aily
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Neuken met Joke
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Pijpen met slikken met Betje
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Blowjob met Elsemiek
© 2024 heteswingers.nl