Gratis Aanmelden

Mooie koppeltjes neuken (38)

EenEchteGraag (38)

Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: EenEchteGraag
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 14/3/1983
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie koppeltjes neuken EenEchteGraag van 38
Daan-Dirk (44)
★★★★★
Welke man zou mijn Danielle eens lekker willen neuken terwijl ik toe kijk?
Mooie stellen ontmoeten
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
ExcentriekDuo (48)
★★★★★
Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.
Hete swingers neuken
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
TomEnSabrina (39)
★★★★☆
Wij zijn een leuk gezellig vrolijk en schoon stel, we zijn gek op sex en de laatste jaren zijn we onze interesses aan het verbreden. We hebben al meerdere trio s gehad met een vrouw erbij. Maar nu zijn we toe aan een man in ons bedje.
Mooie liefhebbers bezoeken
KimRonald (38)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, qua sex hebben we het goed samen en wij proberen vele dingen uit en zo hebben we ook al vaker een trio gehad. Nu zoeken we weer iemand voor een trio. Een lekkere man of vrouw die ons plezier wil komen vergroten, kom ons maar eens lekker vergezellen in bed.
Hete stellen neuken
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Neuken met Lonne
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Neuken met Chrisje
Melody
★★★★★★★★★★
Wegens scheiding ben ik verhuisd naar een kleine woning. Alles staat op z'n plaats behalve de matras die ik niet de etage op krijg. Kan iemand mij daarmee helpen?
Borsten betasten met Melody
Berendina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand met spierballen om een kast van de ene kamer naar de andere te verplaatsen. Ik bied je een vergoeding aan in natura: 5 minuten met mijn borsten spelen.
Borsten betasten met Berendina
© 2024 heteswingers.nl