Gratis Aanmelden

Sexy liefhebbers neuken (38)

dominantstel (38)

Wij zijn een open minded stel en zijn op zoek naar een sexy sub (man) voor spannende momenten bij ons thuis. Wij zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat BDSM niet bestaat uit simpelweg een paar handboeien en zweepjes, maar die inziet dat BDSM lang niet altijd seksueel hoeft te zijn, al is opwinding natuurlijk niet altijd te vermijden (en dat hoeft ook zeker niet). Krijg jij een ontzettende kick van onderwerping, gehoorzamen en een gepaste straf krijgen als je dat niet doet, het feit dat een ander de touwtjes in handen heeft en dat niet jouw genot, maar dat van een ander centraal staat? Kan je helemaal gek worden van de adrenaline die alleen de gedachte daaraan al veroor

Maak contact met haar
  1. Naam: Dominantstel
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Milsbeek
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 26/3/1983
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy liefhebbers neuken dominantstel van 38
JoyceEnMark (45)
★★★★★
Mijn vriend en ik zijn net gestart met Kinky en SM en zoeken een ietwat meer ervaren man om ons de fijne kneepjes van deze ultra geile lifestyle te leren.
Mooie stellen contacteren
SwitchStel (42)
★★★★★
Wij zijn een switch stel, gericht op geilheid en genot. Om onze sessies wat uit te breiden en spannender te maken staan we ervoor open om iemand toe te voegen. Dit mag een dom zijn maar ook een sub. Een switch zou nog beter zijn natuurlijk..
Geile amateurs groepsex
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
KimRonald (38)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, qua sex hebben we het goed samen en wij proberen vele dingen uit en zo hebben we ook al vaker een trio gehad. Nu zoeken we weer iemand voor een trio. Een lekkere man of vrouw die ons plezier wil komen vergroten, kom ons maar eens lekker vergezellen in bed.
Hete stellen neuken
Neukstel (46)
★★★★☆
Mijn vrouw is verslaafd aan twee dingen, spelletjes en sex.
Discrete amateurs opzoeken
SheCouple357 (34)
★★★★☆
Beide zijn we een vrouw met een lekker extraatje, samen als stelletje zoeken we af en toe een leuke man of vrouw om ons een avondje en/of nachtje gezelschap te komen houden.
Sexy libertijnen ontmoeten
Jobje
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer moet helemaal opgeknapt worden en ook ik kan wel weer eens een goede beurt gebruiken.. Hebben we een deal? Neem even contact met me op voor de details.
Neuken met anaal met Jobje
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Neuken met Ellinoor
Marigje
★★★★★★★★★☆
En wat als jij bij mij het plafond van een kamer komt schilderen ik zuig je ondertussen af? Je mag mijn hele lijfje dan \"onder schilderen\" met jouw eigen \"verf\"!
Blowjob met Marigje
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zo veel te strijken dat ik er echt helemaal gek van word. Ik zoek iemand die het voor me komt doen en ik pijp je ervoor. Tot het einde, als je wil...
Pijpen met slikken met Zwaantje
© 2024 heteswingers.nl