Gratis Aanmelden

Discrete koppels verwennen (47)

VoyeurGezocht805 (47)

Kort en krachtig: Wat wij zoeken is een man die kom toekijken hoe wij ongeremd neuken. We doen dit vaker en vinden het heel geil om te weten dat jij mee gluurt. Zodra Roy uiteindelijk klaargekomen is ben jij aan de beurt om jouw zaad in mij te spuiten. Zorg er dus maar voor dat je goed warm gedraaid bent als het jouw beurt is.

Maak contact met haar
  1. Naam: VoyeurGezocht805
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 2/10/1974
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete koppels verwennen VoyeurGezocht805 van 47
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
Pretinbed (35)
★★★★☆
Wij zijn een stel op zoek naar een heerlijke man om onze fantasin op los te laten. We hebben al wat ervaring dus weten wel hoe we je moeten verwennen. Sta je hier ook open voor?
Ruimdenkende amateurs contacteren
ExcentriekDuo (48)
★★★★★
Wij zijn een excentriek, ruimdenkend stelletje. Zeer erotisch ingesteld en niet jaloers aangelegd. Wij zoeken regelmatig een extra man of vrouw die met ons mee wil doen.
Hete swingers neuken
RoyKelly (46)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel en wij houden van sex. Soms doen we ook aan een trio, soms met een vrouw erbij maar ook soms met een man. En nu zoeken we naar een man. Het draait op dat moment wel volledig om de vrouw dus de mannen hoeven niet perse iets te doen samen
Discrete amateurs opzoeken
TramplingQueen (37)
★★★★★
Ik loop over je heen, sta met mijn volle gewicht op je ballen en paal. Ik vertrappel je, verneder je en dat terwijl mijn huidige slaafje toe kijkt. Wie van jullie het braafste is, word beloont door de ander te neuken... Maar hoe dan ook, je krijgt het heel erg zwaar bij mij..
Open-minded koppels verwennen
Lyzetta58 (35)
★★★★☆
Heet, openminded en ervaren stel zoekt naar een man, vrouw of een stelletje voor erbij in de slaapkamer. GEEN 1 op 1 dates hier, als je dat zoekt, zat mokkels die wel willen. Wij zoeken een trio!
Open-minded swingers contacteren
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Neuken met Pleuntje
Christine
★★★★★★★★★☆
Deze commode moet verplaatst worden naar een andere kamer (op dezelfde étage), maar ik kan dat niet in mijn eentje. Ik zoek een sterke man. Als beloning zal ik je na afloop pijpen.
Blowjob met Christine
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Neuken met Sarah
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik ga binnenkort scheiden (gelukkig!) en ik zoek nu een sterke man die mij wil helpen met mijn verhuizing. Ik heb geen geld om je te betalen, maar wel wat je op mijn foto ziet...
Neuken met Ayla
© 2024 heteswingers.nl