Gratis Aanmelden

Discrete koppels verwennen (47)

VoyeurGezocht805 (47)

Kort en krachtig: Wat wij zoeken is een man die kom toekijken hoe wij ongeremd neuken. We doen dit vaker en vinden het heel geil om te weten dat jij mee gluurt. Zodra Roy uiteindelijk klaargekomen is ben jij aan de beurt om jouw zaad in mij te spuiten. Zorg er dus maar voor dat je goed warm gedraaid bent als het jouw beurt is.

Maak contact met haar
  1. Naam: VoyeurGezocht805
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 2/10/1974
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete koppels verwennen VoyeurGezocht805 van 47
SMstelisgeil (43)
★★★★☆
Hij goed geschapen, zij zeer onderdanig en geilt op leer. Wij hebben besloten om onze grenzen nog meer te verleggen om zo nog meer op te doen van het hele SM gebeuren. Ben jij degene die ons wil komen vergezellen en samen met ons een geil SM avontuur aan wil gaan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Geile amateurs sexdaten
MacyEnWilco (44)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel, soms doen wij aan trio s en meestal hebben we dat gedaan maar een dame erbij. Maar nu willen we dit eens proberen met een leuke man. Het is niet de bedoeling dat de mannen ook dingen samen doen, het mag wel maar het hoeft niet.
Geile amateurs ontmoeten
Cuckers (36)
★★★★☆
Een man die haar wil neuken waar hij bij zit en alleen maar kijkt.
Open-minded koppeltjes opzoeken
SurpriseTrio (38)
★★★★★
Dit is een verrassing voor mijn vriend. Ik weet dat hij een fantasie heeft waarbij hij wil zien hoe ik genomen word door een andere man. Ik denk eigenlijk zelf dat hij ook wel mee zou willen doen als hij ziet dat een ander mij neemt. Misschien zou hij willen dat ik hem pijp terwijl jij mij neukt. Hoe dan ook, vind ik een lekkere man die openstaat voor een trio met ons?.
Lekkere stellen neuken
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
TomEnSabrina (39)
★★★★☆
Wij zijn een leuk gezellig vrolijk en schoon stel, we zijn gek op sex en de laatste jaren zijn we onze interesses aan het verbreden. We hebben al meerdere trio s gehad met een vrouw erbij. Maar nu zijn we toe aan een man in ons bedje.
Mooie liefhebbers bezoeken
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Blowjob met Arike
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Handjob met Laurien
Mijntje
★★★★★★★★★☆
Help help, mijn wasmachine is helemaal naar de klote en ik heb twee kinderen en een hoop vuile was. Kan iemand me helpen? Vergoeding in natura: 1/2 uur seks met mij.
Neuken met Mijntje
Elissa
★★★★★★★★★☆
In bied een blowjob met slikken aan voor de man die een bankstel naar de stort kan brengen. Hij staat al in de garage, maar is vrij zwaar en lomp. Beloning er voor of er na.
Pijpen met slikken met Elissa
© 2024 heteswingers.nl