Gratis Aanmelden

Discrete swing fans orgie (21)

KoenAisha (21)

Wij zijn een jong stel en we houden van heftige geile sex. Mijn (iets jongere) vriendin heeft de wens om eens dubbel gepenetreerd te worden en dat lijkt mij zelf ook wel een geil gezicht. Ik ben niet van plan om verder iets met jou te doen maar laten we onze geile krachten bundelen om Aisha de ervaring van haar leven te geven.

Maak contact met haar
  1. Naam: KoenAisha
  2. Leeftijd: 21 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 17/03/2001
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete swing fans orgie KoenAisha van 21
ZoekenEenMeester (25)
★★★★★
Hey hallo, 2 SM-liefhebbers hier met 1 groot probleem. Wij zijn eigenlijk allebei onderdanig. We proberen het wel om en om om te domineren maar het ligt ons eigenlijk beide niet. Daarom zoeken wij gezamenlijk 1 meester die ons beiden aan wil pakken.
Hete swing fans contacteren
TweeIsBeterDanEen (24)
★★★★★
Natuurlijk vind je dit het lekkerste wat je ooit kan overkomen. Twee in de aanbieding in plaats van een. Je bent nu al aan het nadenken over waar je je handen als eerste plaatst of waar je je pik het eerste in wil stoppen? Mooi zo! Zo eentje willen wij hebben. Eentje die lekker passievol op zijn doel afgaat. Spreken we je zo dan?
Geile liefhebbers ontmoeten
GeilKoppeltje (26)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, het afgelopen jaar hebben wij al vaker een trio gehad met een vrouw erbij en daarvan hebben wij genoten. Maar nu is het tijd om een trio te gaan hebben met een extra man erbij. Daarbij draait het dan vooral om de dame, twee mannen die de dame verwennen dus.
Geile amateurs opzoeken
SennaXJamilla (28)
★★★★★
Hoi hoi, wij zijn Jamilla en Senna. Wij zijn een zeer sensueel stelletje samen, alleen missen wij een man die ons zo nu en dan eens lekker wil nemen. Ben jij daartoe bereid en zou jij eens kennis willen maken om te zien of er meer in zit en er lekkere seks van komt? Stuur ons dan een berichtje en je hoort zo snel mogelijk van ons. Liefs xxx Jamilla Senna.
Discrete swingers neuken
BijzonderKoppel (32)
★★★★★
Wij zijn een bijzonder koppeltje. Een dominante shemale-haan en een onderdanig vrouwelijk kippetje. Maar deze haan wil nog meer om te overheersen. Een extra man om een bijzonder sm-trio mee te vormen.
Geile koppels groepsex
Lekkerstel90 (31)
★★★★☆
Wij zoeken een geile man die al ervaren is. We willen als het klikt meerdere geile nachten met veel oraal.
Open-minded swing fans orgie
Estelle
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een blowjob aan als jij voor mij een ikea buffet op komt bouwen. Ik heb niet eens een schroevendraaier of wat dan ook. Ik heb echt even een handige vent nodig!
Pijpen met slikken met Estelle
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Neuken met Lexi
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Neuken met Madelien
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Neuken met Jacolien
© 2024 heteswingers.nl