Gratis Aanmelden

Geile amateurs opzoeken (26)

GeilKoppeltje (26)

Wij zijn een geil stel, het afgelopen jaar hebben wij al vaker een trio gehad met een vrouw erbij en daarvan hebben wij genoten. Maar nu is het tijd om een trio te gaan hebben met een extra man erbij. Daarbij draait het dan vooral om de dame, twee mannen die de dame verwennen dus.

Maak contact met haar
  1. Naam: GeilKoppeltje
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 05/08/1995
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Geile amateurs opzoeken GeilKoppeltje van 26
ZoekenEenMeester (25)
★★★★★
Hey hallo, 2 SM-liefhebbers hier met 1 groot probleem. Wij zijn eigenlijk allebei onderdanig. We proberen het wel om en om om te domineren maar het ligt ons eigenlijk beide niet. Daarom zoeken wij gezamenlijk 1 meester die ons beiden aan wil pakken.
Hete swing fans contacteren
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
ThreesomeChicks (20)
★★★★☆
Hi lekkere man, leuk dat jij ons profieltje leest. Wij zijn Lizette en Chantal, beide 21 jaar jong, beste vriendinnen en biseksueel. Daar zijn we natuurlijk samen achter gekomen. Samen een relatie willen we niet(nog niet) Maar genieten zeker wel. Heb jij lef, ben je niet zo oud dat je ons paps had kunnen zijn, dan ben je misschien wel welkom bij ons. Stel je eens voor, en vertel gelijk hoe zou jij ons laten genieten?
Open-minded swing fans daten
Josine60 (32)
★★★★☆
Wij, Josine en Hans zijn op zoek naar een man die zich graag laat neuken, ik heb ook een voorbinddildo dus is dat niet geil?
Mooie swing fans groepsex
GeilStelletje111 (24)
★★★★★
Regelmatig onder het rijden pijp ik mijn vriend.. Als hij bijna klaar komt stoppen we snel ergens en maakt hij het af door mij flink te neuken en vol te spuiten.. Is hij lekker klaar gekomen en ik nog niet dan neukt hij mij weleens met een wijnfles, omdat het bij hem even duurt voordat ie dan weer stijf word.. Nu zijn wij nogal van het experimenteren en willen wij graag een derde persoon erbij betrekken.. Mag in trio vorm, maar het kan ook zo wezen dat jij mij geil neukt en mijn vriend op afstand toekijkt en zich aftrekt..
Leuke libertijnen ontmoeten
BrabosGeilzelligheid (28)
★★★★★
Super lekker en heet BIsex stelletje zoekt naar spannende mannen of vrouwen voor heerlijke avondjes bij ons in bed. We hebben geen kinderen, een ruim huis, doen niet aan drugs en drinken met mate en voor de gezelligheid. Interesse in een geile trio met ons, kom dan eerst maar eens een leuk gesprekje met ons voeren.
Open-minded koppeltjes neuken
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Borsten betasten met Louelle
Annerieke
★★★★★★★★★★
We hebben het een beetje bont gemaakt: de barbecue is erg vies en ik heb gewoon geen zin om die schoon te maken. Wie mij helpt zal ik daarna helemaal leeg zuigen...
Pijpen met slikken met Annerieke
Geesje
★★★★★★★★★★
Hoi hoi... ik heb een lekkende douche... Elke keer water op de grond... Word er gek van! En geen geld voor loodgieter... Dussss... Iemand wil mij helpen in ruil voor douche samen met mij?
Samen in bad gaan met Geesje
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Neuken met anaal met Foske
© 2024 heteswingers.nl