Gratis Aanmelden

Geile koppels groepsex (32)

BijzonderKoppel (32)

Wij zijn een bijzonder koppeltje. Een dominante shemale-haan en een onderdanig vrouwelijk kippetje. Maar deze haan wil nog meer om te overheersen. Een extra man om een bijzonder sm-trio mee te vormen.

Maak contact met haar
  1. Naam: BijzonderKoppel
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: De bult
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 6/1/1989
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Geile koppels groepsex BijzonderKoppel van 32
BrabosGeilzelligheid (28)
★★★★★
Super lekker en heet BIsex stelletje zoekt naar spannende mannen of vrouwen voor heerlijke avondjes bij ons in bed. We hebben geen kinderen, een ruim huis, doen niet aan drugs en drinken met mate en voor de gezelligheid. Interesse in een geile trio met ons, kom dan eerst maar eens een leuk gesprekje met ons voeren.
Open-minded koppeltjes neuken
triogirls (28)
★★★★★
Wij zijn twee gezellige meiden en doen vrijwel alles samen. Ik heb haar verteld dat ik haar een hele leuke meid vind. Sindsdien zijn we samen lekker aan het experimenteren maar we zouden het super vinden als er nog een extra man bij komt.
Leuke swing fans neuken
Koppelwilspelen (29)
★★★★★
Wij zijn nu 4 jaar bij elkaar en we vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. We houden van alles en zijn nog niet veel dingen tegen gekomen die we niet spannend vinden. Nu zoeken we iemand die met ons een rollenspel wil aangaan. Een trio dus.
Ruimdenkende swing fans bezoeken
DominantGoddes (32)
★★★★★
Hoi daar, wij zijn een stelletje waarvan de man de onderdanige neuk slet is en de dame de dominante godin. Wij zoeken een geile man erbij die bereid is zich naar de wensen van Kate te schikken. Je neukt Dion, je laat je neuken door mij of door Dion, net hoe ik het bedenk...
Mooie swingers groepsex
Dameszondergrenzen (33)
★★★★★
Om de sleur buiten de deur te houden zijn wij gaan experimenteren en wat bevalt ons dit serieus goed! Zo goed dat wij hadden besloten een derde, een geile man, toe te voegen zodat wij een geil trio zouden zijn. Dit leek allemaal goed te gaan, totdat wij ons seksgebied toch wat verder uit wilde bereiden naar soft sm.. dit vond hij niets, hij is gegaan en nooit meer terug gekomen. Dus zeg eens, is er hier wel een man met ballen die niet met zijn staart tussen de benen wegrend?????
Sexy libertijnen sexdaten
HornyCouplee (26)
★★★★★
Dominante vrouw en haar onderdanige man zoeken een dominante man of vrouw om hem eens goed onder handen te nemen en uit te wonen. Het liefst iemand die graag in latex of leer gekleed is. De rest bespreken wij ter plekken graag. Wij zijn in de gelegenheid te ontvangen.
Leuke koppels opzoeken
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Neuken met Jacolien
Mienke
★★★★★★★★★☆
Heeft iemand zo\'n ding om de wc-pot mee te ontstoppen? Volgens mij zit er iets klem in die van mij... Wie lief is om me uit de brand te helpen mag me overal betasten...
Borsten betasten met Mienke
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Neuken met Clazina
Annika
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die voor twee weken mijn cavia kan verzorgen. Ik heb niemand in mijn omgeving die dat wil doen. Ik ben bereid om je te compenseren mijn echte seks, eenmalig.
Neuken met Annika
© 2024 heteswingers.nl