Gratis Aanmelden

Discrete swingers neuken (28)

SennaXJamilla (28)

Hoi hoi, wij zijn Jamilla en Senna. Wij zijn een zeer sensueel stelletje samen, alleen missen wij een man die ons zo nu en dan eens lekker wil nemen. Ben jij daartoe bereid en zou jij eens kennis willen maken om te zien of er meer in zit en er lekkere seks van komt? Stuur ons dan een berichtje en je hoort zo snel mogelijk van ons. Liefs xxx Jamilla Senna.

Maak contact met haar
  1. Naam: SennaXJamilla
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 16/08/1993
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete swingers neuken SennaXJamilla van 28
KinkyCouple (30)
★★★★★
Wij zijn een kinky duo penotti stelletje. Anders dan je misschien zou verwachten is het mijn jongere vriendin die hier in huis de broek aan heeft. Wat zij wil zal gebeuren en niet anders.
Leuke swing fans daten
GeilStelletje111 (24)
★★★★★
Regelmatig onder het rijden pijp ik mijn vriend.. Als hij bijna klaar komt stoppen we snel ergens en maakt hij het af door mij flink te neuken en vol te spuiten.. Is hij lekker klaar gekomen en ik nog niet dan neukt hij mij weleens met een wijnfles, omdat het bij hem even duurt voordat ie dan weer stijf word.. Nu zijn wij nogal van het experimenteren en willen wij graag een derde persoon erbij betrekken.. Mag in trio vorm, maar het kan ook zo wezen dat jij mij geil neukt en mijn vriend op afstand toekijkt en zich aftrekt..
Leuke libertijnen ontmoeten
TrioSlavin (29)
★★★★☆
Heb een relatie maar mijn vriend wil er een andere man bij, ben zeer onderdanig dus als je interesse hebt om een slaafje te delen.. laat snel wat horen.
Lekkere swingers bezoeken
Esemmetje (29)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het af en toe leuk vinden om iemand erbij te hebben tijdens de sex. Wij doen aan soft SM, de man is de dominante, de vrouw is de onderdanige. Geen heftige dingen, maar heerlijk met elkaar bezig zijn.
Geile koppeltjes bezoeken
ThreesomeChicks (20)
★★★★☆
Hi lekkere man, leuk dat jij ons profieltje leest. Wij zijn Lizette en Chantal, beide 21 jaar jong, beste vriendinnen en biseksueel. Daar zijn we natuurlijk samen achter gekomen. Samen een relatie willen we niet(nog niet) Maar genieten zeker wel. Heb jij lef, ben je niet zo oud dat je ons paps had kunnen zijn, dan ben je misschien wel welkom bij ons. Stel je eens voor, en vertel gelijk hoe zou jij ons laten genieten?
Open-minded swing fans daten
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Neuken met anaal met Eda
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Neuken met Leona
Nimke
★★★★★★★★★★
Ik pijp je alleen maar als een groot gat in mijn muur wweer onzichtbaar is geworden. Het gat is ongeveer 14cm groot en 4cm diep maximaal. Wie o wie komt me helpen?
Blowjob met Nimke
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Neuken met Hilje
© 2024 heteswingers.nl