Gratis Aanmelden

Sexy libertijnen ontmoeten (34)

SheCouple357 (34)

Beide zijn we een vrouw met een lekker extraatje, samen als stelletje zoeken we af en toe een leuke man of vrouw om ons een avondje en/of nachtje gezelschap te komen houden.

Maak contact met haar
  1. Naam: SheCouple357
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 7/1/1987
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Sexy libertijnen ontmoeten SheCouple357 van 34
WatZijWil (34)
★★★★☆
Mijn dominante vriendin wil mij eens in mijn kont geneukt zien worden door een man. Ook moet ik de man pijpen en zijn zaad slikken. Hier dus op zoek naar een man die zich hiervoor beschikbaar stelt.
Discrete libertijnen ontmoeten
Wilba (48)
★★★★★
Wij houden van naaktrecreatie.
Hete amateurs neuken
RoyKelly (46)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel en wij houden van sex. Soms doen we ook aan een trio, soms met een vrouw erbij maar ook soms met een man. En nu zoeken we naar een man. Het draait op dat moment wel volledig om de vrouw dus de mannen hoeven niet perse iets te doen samen
Discrete amateurs opzoeken
Geilkoppel (41)
★★★★★
Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?
Ruimdenkende swingers orgie
SletEnMistress (47)
★★★★☆
Biseksuele Meesteres en slet, zoeken een mannelijke onderdaan om deel te komen nemen aan onze sessies. Verdere info in een prive berichtje!
Discrete swingers verwennen
dominantstel (38)
★★★★☆
Wij zijn een open minded stel en zijn op zoek naar een sexy sub (man) voor spannende momenten bij ons thuis. Wij zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat BDSM niet bestaat uit simpelweg een paar handboeien en zweepjes, maar die inziet dat BDSM lang niet altijd seksueel hoeft te zijn, al is opwinding natuurlijk niet altijd te vermijden (en dat hoeft ook zeker niet). Krijg jij een ontzettende kick van onderwerping, gehoorzamen en een gepaste straf krijgen als je dat niet doet, het feit dat een ander de touwtjes in handen heeft en dat niet jouw genot, maar dat van een ander centraal staat? Kan je helemaal gek worden van de adrenaline die alleen de gedachte daaraan al veroorzaakt? Dan zijn wij het stel wat je zoekt..
Sexy liefhebbers neuken
Carien
★★★★★★★★★☆
Wie kan een weekendje voor mijn hond zorgen? Ik wil je er niet voor betalen mt geld, maar wel met een heerlijke blowjob, inclusief klaarkomen in mijn mond... Deal?
Pijpen met slikken met Carien
Aliyah
★★★★★★★★★★
Ik heb bij mij thuis een stuc klus waar ik iemand betrouwbaars voor zoek die ook een vergoeding accepeert in natura! Met mij! Alles is mogelijk met mij qua seks...
Neuken met anaal met Aliyah
Febe
★★★★★★★★★★
Ik snap niks van mijn nieuw TV, ik krijg geen beeld. Wie komt mij helpen? Als je me uit de brand helpt zal ik je heerlijk pijpen. Maar wel alleen als mijn TV het doet!
Pijpen met slikken met Febe
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Handjob met Kaatje
© 2024 heteswingers.nl