Gratis Aanmelden

Mooie koppeltjes opzoeken (36)

Avonduurtjes (36)

Fijne avonden met een Bi stel, vrouw of man.

Maak contact met haar
  1. Naam: Avonduurtjes
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 15/3/1983
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie koppeltjes opzoeken Avonduurtjes van 36
Sexstelletje (38)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar
Ruimdenkende swingers neuken
TriogewenstDoorSTEL (42)
★★★★☆
Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.
Mooie sex fanaten groepsex
ChantalEnDanny (42)
★★★★☆
Hoi daar, wij zijn Danny en Chantal en zijn al sinds de middelbare school een setje. Danny is hetero en ik ben een bi-vrouw. Beide hebben we al langer de wens om eens een trio te beleven, ik zou er graag eens een man of vrouw bij hebben en Danny zou een vrouw wel heel leuk vinden om als extraatje mee te mogen stoeien. We gaan NIET voor een stelletje, maar een man of een vrouw zijn zeker welkom. We willen beide eens proberen en als het bevalt en fijn is voor allemaal zien we dat ook best vaker gebeuren. Dus mannen en vrouwen van Nederland, als jullie wens een trio is met een stelletje is dit je kans.
Open-minded stellen groepsex
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
Bigblack693 (35)
★★★★★
Ben overal heel erg groot. Grote borsten en een super grote lul. Heb nog geen man gevonden die mijn lul met gemak kon ontvangen. Tja zal er niet om liegen hij is groot. Als je op mijn schoot zou zitten dan kom je wel een stuk omhoog.
Mooie stellen contacteren
LekkerStelletje (47)
★★★★☆
Wij zijn een geil getrouwd koppel uit Blankenberge. Wij gaan graag naar parenclubs en vinden het heel leuk om seks te hebben met anderen. Mijn man kijkt ook heel graag toe hoe ik een andere vent neuk. Wie durft?
Geile stellen verwennen
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Neuken met Susan
Lonneke
★★★★★★★★★★
Ik voel me een dom blondje, want ik kan niet eens een band plakken. Maar toch moet het gebeuren. Als jij het doet, wil je dan met mijn borsten spelen, als beloning?
Borsten betasten met Lonneke
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind dan is het wel tuinieren, maar mijn huisbaas wil dat ik alles ga snoeien. Eerlijk gezegd pijp en slik ik liever dan dat ik de tuin in ga..
Pijpen met slikken met Beatrijs
Neske
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een stucadoor voor een kleine kamer. Ik zit nogal krap de laatste tijd, dus ik ben bereid de vergoeding te doen in natura als je dat OK vindt..
Neuken met Neske
© 2024 heteswingers.nl