Gratis Aanmelden

Open-minded swingers verwennen (37)

Geilstelletje123 (37)

Hallo, wij zijn een supergeil stelletje en wij zoeken een stel, een man of een vrouw, die samen met ons wil genieten. Wij gaan erg graag naar parenclubs, dus als je ons wil vergezellen graag! Wij zijn allebei zelfstandig en hebben geen kinderen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Geilstelletje123
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 05/06/1984
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Open-minded swingers verwennen Geilstelletje123 van 37
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
LustStelletje (35)
★★★★★
Shemale, dominant en vrouw onderdanig, zoeken een man ter uitbreiding van ons spel. Het moet natuurlijk een onderdanige man zien die bereid is zijn kontje te riskeren wanneer hij niet goed genoeg zijn best doet..
Sexy libertijnen contacteren
Hardx2 (43)
★★★★★
Niet een, maar twee hardhandige dominas voor jou als brave hoer! Je word vernederd, naar het randje van je orgasme gebracht en dan weer met rust gelaten. We spanken je, gebruiken je naar onze wensen en lusten en laten je dan weer een tijdje afkoelen.. Welke man denkt het aan te kunnen?
Open-minded amateurs sexdaten
EenEchteGraag (38)
★★★★☆
Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.
Mooie koppeltjes neuken
Bianka-Ramon (41)
★★★★★
Hoi wij zijn Bianka en Ramon, beide bischierig en dus op zoek naar een man vrouw of een stel. Voor hete nachten. Wij hebben geen kids en kunnen dus prima ontvangen of verplaatsen. Laten jullie eens iets horen?
Discrete koppeltjes orgie
Coren (40)
★★★★★
Overdag of de hele nacht.
Hitsige stellen daten
Lieneke
★★★★★★★★★☆
Het is niet zwaar, maar gewoon veel werk. Ik heb twee kamers die uitgemest moeten worden en ik ben bereid om er in natura voor te betalen met een potje sex.
Neuken met Lieneke
Lisette
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lekkende dakgoot en echt geen idee hoe ik die moet reparen (heb sowieso hoogtevrees) en ik kan niemand vinden die tijd heeft. Iemand hier misschien in ruil voor seks?
Neuken met anaal met Lisette
Mieke
★★★★★★★★★☆
Is er eimand bereid om al het behang uit deze kamer weg te halen? Ook de kleinste stukjes graag. Daarna ben ik voor een uurtje even helemaal van jou, als je wil..
Neuken met Mieke
Ancella
★★★★★★★★★★
Lieve heren, ik zoek een lieve man die mij bijles wiskunde wil geven. Ik woon nog bij mijn ouders, maar ik wil eventueel ook wel bij jou komen voor de bijles en de beloning..
Blowjob met Ancella
© 2024 heteswingers.nl