Gratis Aanmelden

Ruimdenkende swingers orgie (41)

Geilkoppel (41)

Wij, Marjon en Johan, zoeken een man die met ons wat lekkers wil doen in bed. We hebben geen gekke verwachtingen, alleen gewone lekkere fijne sex. Het plezier van ons drie moet voorop staan. Voor ons is dit niet de eerste keer, welke man durft er met ons mee te doen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Geilkoppel
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 06/09/1980
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Ruimdenkende swingers orgie Geilkoppel van 41
Hotkoppeltje (51)
★★★★☆
Wij zijn een heet koppel en we houden van sex. We zoeken een leuke man (of vrouw) of ander stel om sex mee te hebben. We doen alles, ook orale sex. Maar we hebben er wel zin in dus stuur maar eens bericht
Mooie sex fanaten orgie
Geilstelletje123 (37)
★★★★★
Hallo, wij zijn een supergeil stelletje en wij zoeken een stel, een man of een vrouw, die samen met ons wil genieten. Wij gaan erg graag naar parenclubs, dus als je ons wil vergezellen graag! Wij zijn allebei zelfstandig en hebben geen kinderen.
Open-minded swingers verwennen
Supergeilstel (46)
★★★★☆
Zij doet het graag met andere mannen
Open-minded swing fans opzoeken
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
Avonduurtjes (36)
★★★★☆
Fijne avonden met een Bi stel, vrouw of man.
Mooie koppeltjes opzoeken
OnderdanigKoppeltje (52)
★★★★☆
Gehuwd stel zoekt een BULL om ons beide te domineren.
Sexy amateurs groepsex
Johanneke
★★★★★★★★★☆
Door de storm is een dakpan van mijn dak weggevlogen en nu lekt het in mijn kamer. Wie het repareert mag me een keertje compleet hebben. Zo zie ik er uit
Neuken met Johanneke
Belle
★★★★★★★★★☆
Als jij mijn ramen komt wassen dan mag je daarna seks met mij hebben. Zo simpel is dat. Wegens gezondheidsproblemen kan ik het niet zelf en sta ik ook weer veel te lang droog :/
Neuken met Belle
Elise
★★★★★★★★★★
Hello... ik zoek een schilder die mijn woonkamer eens helemaal onder handen kan nemen. Mijn spaarrekening is echter nogal krap, dus ik wil slecht betalen met seks.
Neuken met Elise
Suze
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is enorm verwilderd en ik moet er echt wat aan doen. Ik ben zelf totaal niet into tuineren, dus ik zoek iemand met een maaier en die zijn beloning in natura accepeert.
Neuken met Suze
© 2024 heteswingers.nl