Gratis Aanmelden

Open-minded sex fanaten verwennen (47)

EdenSas (47)

Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!

Maak contact met haar
  1. Naam: EdenSas
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 03/01/1975
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Open-minded sex fanaten verwennen EdenSas van 47
dominantstel (38)
★★★★☆
Wij zijn een open minded stel en zijn op zoek naar een sexy sub (man) voor spannende momenten bij ons thuis. Wij zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat BDSM niet bestaat uit simpelweg een paar handboeien en zweepjes, maar die inziet dat BDSM lang niet altijd seksueel hoeft te zijn, al is opwinding natuurlijk niet altijd te vermijden (en dat hoeft ook zeker niet). Krijg jij een ontzettende kick van onderwerping, gehoorzamen en een gepaste straf krijgen als je dat niet doet, het feit dat een ander de touwtjes in handen heeft en dat niet jouw genot, maar dat van een ander centraal staat? Kan je helemaal gek worden van de adrenaline die alleen de gedachte daaraan al veroorzaakt? Dan zijn wij het stel wat je zoekt..
Sexy liefhebbers neuken
KomjekijkenKoppel (38)
★★★★★
Hey, wij zijn David en Saskia. Wij zijn een koppeltje en zoeken een man die graag wil toekijken hoe wij elkaar verwennen. David kijkt ook graag toe hoe Saskia geneukt wordt door jou. Wie durft?
Sexy sex fanaten neuken
Daan-Dirk (44)
★★★★★
Welke man zou mijn Danielle eens lekker willen neuken terwijl ik toe kijk?
Mooie stellen ontmoeten
Bianka-Ramon (41)
★★★★★
Hoi wij zijn Bianka en Ramon, beide bischierig en dus op zoek naar een man vrouw of een stel. Voor hete nachten. Wij hebben geen kids en kunnen dus prima ontvangen of verplaatsen. Laten jullie eens iets horen?
Discrete koppeltjes orgie
Cuckers (36)
★★★★☆
Een man die haar wil neuken waar hij bij zit en alleen maar kijkt.
Open-minded koppeltjes opzoeken
TomEnSabrina (39)
★★★★☆
Wij zijn een leuk gezellig vrolijk en schoon stel, we zijn gek op sex en de laatste jaren zijn we onze interesses aan het verbreden. We hebben al meerdere trio s gehad met een vrouw erbij. Maar nu zijn we toe aan een man in ons bedje.
Mooie liefhebbers bezoeken
Anne-Meike
★★★★★★★★★☆
Ik ben onlangs verhuisd naar een huis met een tuin die een grote bende is. Ik zoek dus hulp en ik heb geen geld meer over door die hele verhuizing, dus ik ben bereid om in natura te betalen.
Neuken met Anne-Meike
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
Neuken met Elcke
Vivian
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee poezen die 4 dagen lang gevoerd moeten worden ivm een zakenreis. Je hoeft maar twee keer langs te komen. En een derde keer om met mijn borsten te komen spelen.
Borsten betasten met Vivian
Bregt
★★★★★★★★★☆
Heeft er iemand van die crème om een gat in de muur mee op vullen? En dat gereedschap ervoor? Kun je dat bij mij thuis komen doen? Is het OK als ik ik je met een handjob vergoed?
Handjob met Bregt
© 2024 heteswingers.nl