Gratis Aanmelden

Mooie stellen contacteren (35)

Bigblack693 (35)

Ben overal heel erg groot. Grote borsten en een super grote lul. Heb nog geen man gevonden die mijn lul met gemak kon ontvangen. Tja zal er niet om liegen hij is groot. Als je op mijn schoot zou zitten dan kom je wel een stuk omhoog.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bigblack693
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 21/6/1985
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie stellen contacteren Bigblack693 van 35
TrioKoppel (37)
★★★★☆
Wij hebben een paar maanden geleden voor het eerst een triootje beleeft met een man erbij. Dat vonden we beide zo onwijs lekker en geil dat we besloten hebben nog eens op zoek te gaan naar een geile man die met ons een heerlijk avondje zou willen beleven.
Hitsige paren verwennen
RoyKelly (46)
★★★★☆
Wij zijn een geil stel en wij houden van sex. Soms doen we ook aan een trio, soms met een vrouw erbij maar ook soms met een man. En nu zoeken we naar een man. Het draait op dat moment wel volledig om de vrouw dus de mannen hoeven niet perse iets te doen samen
Discrete amateurs opzoeken
SheCouple357 (34)
★★★★☆
Beide zijn we een vrouw met een lekker extraatje, samen als stelletje zoeken we af en toe een leuke man of vrouw om ons een avondje en/of nachtje gezelschap te komen houden.
Sexy libertijnen ontmoeten
Swingstel (36)
★★★★☆
Hoi! Ik en mijn partner zoeken stellen die geïnteresseerd zijn in partnerruil. Als het bevalt van beide kanten dan voor meerdere malen. Stuur aub prive een foto van jullie.
Sexy koppeltjes opzoeken
Bianka-Ramon (41)
★★★★★
Hoi wij zijn Bianka en Ramon, beide bischierig en dus op zoek naar een man vrouw of een stel. Voor hete nachten. Wij hebben geen kids en kunnen dus prima ontvangen of verplaatsen. Laten jullie eens iets horen?
Discrete koppeltjes orgie
Sexstelletje (38)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het leuk vind om soms een trio te doen. Man man hoeft niet maar mag wel. De vrouw wil wel door beide mannen verwend worden. Alles is bespreekbaar
Ruimdenkende swingers neuken
Freya
★★★★★★★★★★
Mijn zoon van 10 heeft veel moeite op school met zijn huiswerk en ik zoek een huiswerk begeleider... Ik kan helaas niet met geld betalen en zal het met mijn lichaam doen.
Neuken met Freya
Aagje
★★★★★★★★★★
Als jij ook eens lekker door mij gepijpt wilt worden moet je eerst een uur lang mijn huis opruimen en het huishouden doen. Is een soort van erotische fantasie van me...
Pijpen met slikken met Aagje
Lucia
★★★★★★★★★★
Hi... ik heb een aantal Ikea meubels op het oog die ik zelf niet kan transporteren en ik heb ook niet het geld voor een levering... Wie accepteert deze klus in ruil voor een uurtje sex?
Neuken met anaal met Lucia
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Borsten betasten met Yvke
© 2024 heteswingers.nl