Gratis Aanmelden

Leuke koppels opzoeken (26)

HornyCouplee (26)

Dominante vrouw en haar onderdanige man zoeken een dominante man of vrouw om hem eens goed onder handen te nemen en uit te wonen. Het liefst iemand die graag in latex of leer gekleed is. De rest bespreken wij ter plekken graag. Wij zijn in de gelegenheid te ontvangen.

Maak contact met haar
  1. Naam: HornyCouplee
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 05/01/1996
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Leuke koppels opzoeken HornyCouplee van 26
DominantGoddes624 (30)
★★★★★
Hoi daar, wij zijn een stelletje waarvan de man de onderdanige neuk slet is en de dame de dominante godin. Wij zoeken een geile man erbij die bereid is zich naar de wensen van Kate te schikken. Je neukt Dion, je laat je neuken door mij of door Dion, net hoe ik het bedenk...
Hitsige koppeltjes daten
KinkyCouple (30)
★★★★★
Wij zijn een kinky duo penotti stelletje. Anders dan je misschien zou verwachten is het mijn jongere vriendin die hier in huis de broek aan heeft. Wat zij wil zal gebeuren en niet anders.
Leuke swing fans daten
KoenAisha (21)
★★★★☆
Wij zijn een jong stel en we houden van heftige geile sex. Mijn (iets jongere) vriendin heeft de wens om eens dubbel gepenetreerd te worden en dat lijkt mij zelf ook wel een geil gezicht. Ik ben niet van plan om verder iets met jou te doen maar laten we onze geile krachten bundelen om Aisha de ervaring van haar leven te geven.
Discrete swing fans orgie
GeilStelletje111 (24)
★★★★★
Regelmatig onder het rijden pijp ik mijn vriend.. Als hij bijna klaar komt stoppen we snel ergens en maakt hij het af door mij flink te neuken en vol te spuiten.. Is hij lekker klaar gekomen en ik nog niet dan neukt hij mij weleens met een wijnfles, omdat het bij hem even duurt voordat ie dan weer stijf word.. Nu zijn wij nogal van het experimenteren en willen wij graag een derde persoon erbij betrekken.. Mag in trio vorm, maar het kan ook zo wezen dat jij mij geil neukt en mijn vriend op afstand toekijkt en zich aftrekt..
Leuke libertijnen ontmoeten
OnderdanigeMeiden (29)
★★★★☆
Hoi, wij zijn twee heerlijke geile, onderdanige meiden. Biseksueel zoals je vast al vermoedde, wij zijn een stelletje en zoeken voor zo af en toe eens een dominante heer die ons beide wil domineren. Laat ons doen wat u wenst, spank, zweep ons en neuk ons suf in al onze gaatjes.
Leuke amateurs bezoeken
GeilSMstel (31)
★★★★☆
Geile SM ers opgelet, wij zijn Matthijs en Sonja. Wij zijn al jaren een stel en hebben besloten andere mannen bij onze SM avonturen te willen betrekken. Wij hebben zelf een heuse sekskamer in ons huis, voorzien van alle speeltjes, attributen, zweepjes, dildo s, noem maar op! Selfs een geile seksswing! Wil jij met ons de kamer goed inwijden?!
Sexy paren orgie
Birke
★★★★★★★★★☆
Waarom ik kies voor een betaling in natura? Niet omdat ik geen geld heb, maar ik heb wel heel erg veel zin... Dus dit leek me een mooi excuus voor een lekker nummertje..
Neuken met anaal met Birke
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Neuken met Inge
Elcke
★★★★★★★★★★
Ik ben echt heel slecht met computers en ik heb dringend Microsoft Word nodig, maar ik krijg het er niet op... wie o wie kan me helpen in ruil voor een pijpbeurt?
Blowjob met Elcke
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Neuken met Trienke
© 2024 heteswingers.nl