Gratis Aanmelden

Leuke koppels opzoeken (26)

HornyCouplee (26)

Dominante vrouw en haar onderdanige man zoeken een dominante man of vrouw om hem eens goed onder handen te nemen en uit te wonen. Het liefst iemand die graag in latex of leer gekleed is. De rest bespreken wij ter plekken graag. Wij zijn in de gelegenheid te ontvangen.

Maak contact met haar
  1. Naam: HornyCouplee
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 05/01/1996
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Leuke koppels opzoeken HornyCouplee van 26
Esemmetje (29)
★★★★☆
Wij zijn een stel die het af en toe leuk vinden om iemand erbij te hebben tijdens de sex. Wij doen aan soft SM, de man is de dominante, de vrouw is de onderdanige. Geen heftige dingen, maar heerlijk met elkaar bezig zijn.
Geile koppeltjes bezoeken
BrabosGeilzelligheid (28)
★★★★★
Super lekker en heet BIsex stelletje zoekt naar spannende mannen of vrouwen voor heerlijke avondjes bij ons in bed. We hebben geen kinderen, een ruim huis, doen niet aan drugs en drinken met mate en voor de gezelligheid. Interesse in een geile trio met ons, kom dan eerst maar eens een leuk gesprekje met ons voeren.
Open-minded koppeltjes neuken
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
KinkyCouple (30)
★★★★★
Wij zijn een kinky duo penotti stelletje. Anders dan je misschien zou verwachten is het mijn jongere vriendin die hier in huis de broek aan heeft. Wat zij wil zal gebeuren en niet anders.
Leuke swing fans daten
EenPlusEen (26)
★★★★★
We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.
Ruimdenkende swing fans opzoeken
KoenAisha (21)
★★★★☆
Wij zijn een jong stel en we houden van heftige geile sex. Mijn (iets jongere) vriendin heeft de wens om eens dubbel gepenetreerd te worden en dat lijkt mij zelf ook wel een geil gezicht. Ik ben niet van plan om verder iets met jou te doen maar laten we onze geile krachten bundelen om Aisha de ervaring van haar leven te geven.
Discrete swing fans orgie
Rosanne
★★★★★★★★★☆
Ik snap echt niks van die Ikea handleidingen en ik zet alles altijd verkeerd in elkaar. Dus wie komt mij helpen? In de buurt van Antwerpen graag. Beloning... in natura..
Blowjob met Rosanne
Betje
★★★★★★★★★☆
Ik wil een lang weekend weg gaan, maar mijn kat moet elke dag eten krijgen. Wie wil dat komen doen? Ik betaal je alleen in natura, door middel van orale seks. Ik slik ook.
Pijpen met slikken met Betje
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Neuken met anaal met Jenske
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Pijpen met slikken met Olcay
© 2024 heteswingers.nl