Gratis Aanmelden

Ruimdenkende koppeltjes opzoeken (26)

SandyenMrBig (26)

Wij zijn een super geil stel en hebben op al heel wat spannende ( openbare ) plekken seks gehad. Mijn vriend is erg groot geschapen ( met regelmaat heb ik mijn mond vol ) en dat is echt een genot dat wil je niet weten. Maar zou het ook weleens willen ervaren met twee mannen.. Of eventueel zelfs een vrouw. Ben jij toevallig opzoek naar een geil stel? Stuur ons een berichtje en wie weet tot snel!

Maak contact met haar
  1. Naam: SandyenMrBig
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 08/01/1996
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Ruimdenkende koppeltjes opzoeken SandyenMrBig van 26
LaraRenee (28)
★★★★★
Hoi, Lara en Renee hier. Wij zijn een setje mocht je het je afvragen. Allebei zijn we erg erotisch ingesteld en daarom zoeken we ook zo heel af en toe een man die voor een keertje met ons mee wil doen. Gewoon om allebei weer even die sensatie van een echte pik in ons te voelen. Mocht jou dat lekker lijken laat ons dan eens weten wie je bent. Foto wordt gewaardeerd ;)
Discrete sex fanaten neuken
EenPlusEen (26)
★★★★★
We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.
Ruimdenkende swing fans opzoeken
GeilStelletje111 (24)
★★★★★
Regelmatig onder het rijden pijp ik mijn vriend.. Als hij bijna klaar komt stoppen we snel ergens en maakt hij het af door mij flink te neuken en vol te spuiten.. Is hij lekker klaar gekomen en ik nog niet dan neukt hij mij weleens met een wijnfles, omdat het bij hem even duurt voordat ie dan weer stijf word.. Nu zijn wij nogal van het experimenteren en willen wij graag een derde persoon erbij betrekken.. Mag in trio vorm, maar het kan ook zo wezen dat jij mij geil neukt en mijn vriend op afstand toekijkt en zich aftrekt..
Leuke libertijnen ontmoeten
EsEnPiet (32)
★★★★☆
Hallo, wij zijn Esmee en Pieter een sexueel ingesteld stelletje. We lopen slechts tegen 1 probleem aan samen. We zijn allebei van nature onderdanig. Op dit moment probeert Pieter daarom wat dominanter te zijn maar eigenlijk zouden we wel eens samen gedomineerd willen worden.
Open-minded koppeltjes groepsex
PiemeltjeErbij (32)
★★★★☆
Heey geile mannen, jullie natte droom, wildste fantasie zou nu wel eens uit kunnen komen! Wij zijn een lesbisch stelletje dat zo heel af en toe eens verlangt naar een man die met ons mee komt doen. Mocht jij daar al jaren over dromen, en jij denkt dat je ons ook wel iets te bieden hebt, dan horen we graag van je. Geile kusjes, Karin en Dominique
Ruimdenkende liefhebbers groepsex
TweeIsBeterDanEen (24)
★★★★★
Natuurlijk vind je dit het lekkerste wat je ooit kan overkomen. Twee in de aanbieding in plaats van een. Je bent nu al aan het nadenken over waar je je handen als eerste plaatst of waar je je pik het eerste in wil stoppen? Mooi zo! Zo eentje willen wij hebben. Eentje die lekker passievol op zijn doel afgaat. Spreken we je zo dan?
Geile liefhebbers ontmoeten
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Borsten betasten met Pietronella
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Blowjob met Jiske
Marlous
★★★★★★★★★★
Ik ben voor een uur lang voor jou, als jij bij mij in mijn huurwoning een beschadigde muur helemaal kunt herstellen. Er zitten scheuren en deuken in en de huisbaas is nogal boos...
Neuken met Marlous
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Neuken met Babet
© 2024 heteswingers.nl