Gratis Aanmelden

Lekkere koppels neuken (28)

StelletjeSexliefhebbers (28)

Trios zijn voor ons niet nieuw. Maar een trio met een man erbij wel. Ik weet dat mijn vriendin dat heel erg graag wil maar lange tijd heb ik dat geweigerd. Nu wil ik haar graag op een speciale manier verrassen. En dat is dus met een geheime gast erbij. Een man die er speciaal voor haar bij is. En misschien gewoon om haar helemaal wild te maken kunnen we elkaar kort aftrekken bijvoorbeeld.

Maak contact met haar
  1. Naam: StelletjeSexliefhebbers
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 26/3/1993
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Lekkere koppels neuken StelletjeSexliefhebbers van 28
ZoekenEenMeester (25)
★★★★★
Hey hallo, 2 SM-liefhebbers hier met 1 groot probleem. Wij zijn eigenlijk allebei onderdanig. We proberen het wel om en om om te domineren maar het ligt ons eigenlijk beide niet. Daarom zoeken wij gezamenlijk 1 meester die ons beiden aan wil pakken.
Hete swing fans contacteren
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
LauraZoekt (26)
★★★★☆
Hoi, mijn naam is Laura en mijn ventje heet Tim. Omdat hij het lekker vind om door mij geneukt te worden met een voorbinder en mij dan te pijpen wil ik hem eens verassen met een echte pik voor hem. Het lijkt me geil als ik mag toe kijken, maar als je dat liever niet hebt dan natuurlijk maar niet. Welke leuke man komt even kennis maken met mij om een plannetje uit te werken?

Sexy sex fanaten opzoeken
SpermaGeileMeiden (26)
★★★★☆
Geil gelegenheidsstelletje zoekt een hete, fors geschapen man met hele volle ballen!
Mooie stellen opzoeken
GeilJongStel (22)
★★★★★
Geen uitgebreid verhaal, niet nodig lijkt ons. We zijn een jong stel en op zoek naar nieuwe ervaringen. Een trio met een man is ons doel hier.
Sexy swingers groepsex
EenPlusEen (26)
★★★★★
We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.
Ruimdenkende swing fans opzoeken
Hayley
★★★★★★★★★☆
Ik ben een studente en ik heb een kamer met een hoog plafond, waaraan een lamp hangt die een nieuw peertje nodig heeft. Ik kan er niet bij :( Wie kan mij helpen?
Borsten betasten met Hayley
Jessica
★★★★★★★★★★
Wij zijn twee studentes en we gaan samen op kamers, maar we hebben geen geld voor de verhuizing. Als jij het voor ons doet, mag je ons beiden hebben, zo lang als je wilt.
Triootje met Jessica
Benthe
★★★★★★★★★★
Ik heb een klein tuintje waarin ik graag tegels zou willen leggen, maar ik doe het liever niet zelf. Ik wil graag iemand hebben die dat voor me doet in ruil voor een vrijpartij.
Neuken met Benthe
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Neuken met Anna-Marije
© 2024 heteswingers.nl