Gratis Aanmelden

Hitsige koppeltjes daten (30)

DominantGoddes624 (30)

Hoi daar, wij zijn een stelletje waarvan de man de onderdanige neuk slet is en de dame de dominante godin. Wij zoeken een geile man erbij die bereid is zich naar de wensen van Kate te schikken. Je neukt Dion, je laat je neuken door mij of door Dion, net hoe ik het bedenk...

Maak contact met haar
  1. Naam: DominantGoddes624
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 27/5/1989
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Hitsige koppeltjes daten DominantGoddes624 van 30
LaraRenee (28)
★★★★★
Hoi, Lara en Renee hier. Wij zijn een setje mocht je het je afvragen. Allebei zijn we erg erotisch ingesteld en daarom zoeken we ook zo heel af en toe een man die voor een keertje met ons mee wil doen. Gewoon om allebei weer even die sensatie van een echte pik in ons te voelen. Mocht jou dat lekker lijken laat ons dan eens weten wie je bent. Foto wordt gewaardeerd ;)
Discrete sex fanaten neuken
TweeIsBeterDanEen (24)
★★★★★
Natuurlijk vind je dit het lekkerste wat je ooit kan overkomen. Twee in de aanbieding in plaats van een. Je bent nu al aan het nadenken over waar je je handen als eerste plaatst of waar je je pik het eerste in wil stoppen? Mooi zo! Zo eentje willen wij hebben. Eentje die lekker passievol op zijn doel afgaat. Spreken we je zo dan?
Geile liefhebbers ontmoeten
JakeenDemirazoekenSM (24)
★★★★★
Wij zijn Jake en Demira, een jong onderzoekend stel. Wij hebben al verschillende SM filmpjes gekeken, zelf het een en ander uitgeprobeerd en hebt bevalt ons heel erg goed. Zo goed dat wij zelfs een man of vrouw bij ons bij willen voegen om te zien hoe dat dat gaat. We staan voor veel open en veel is bespreekbaar. Het liefst heb je al wat ervaring zodat wij van jou kunnen leren.
Hete amateurs ontmoeten
HornyCouplee (26)
★★★★★
Dominante vrouw en haar onderdanige man zoeken een dominante man of vrouw om hem eens goed onder handen te nemen en uit te wonen. Het liefst iemand die graag in latex of leer gekleed is. De rest bespreken wij ter plekken graag. Wij zijn in de gelegenheid te ontvangen.
Leuke koppels opzoeken
EenmaligeMMV (27)
★★★★☆
Je zou maar als plagerijtje een trio als verjaardagscadeau wensen en hem dan nog krijgen ook. Tenminste, als we hier een man kunnen vinden die dat met ons zou willen natuurlijk.
Leuke paren verwennen
GeilSMstel (31)
★★★★☆
Geile SM ers opgelet, wij zijn Matthijs en Sonja. Wij zijn al jaren een stel en hebben besloten andere mannen bij onze SM avonturen te willen betrekken. Wij hebben zelf een heuse sekskamer in ons huis, voorzien van alle speeltjes, attributen, zweepjes, dildo s, noem maar op! Selfs een geile seksswing! Wil jij met ons de kamer goed inwijden?!
Sexy paren orgie
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Neuken met Gilke
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Neuken met Lubbetje
Solange
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om een blowjob te geven aan de man die mijn wasmachine kan repareren. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar het begint erg vervelend te worden :/
Blowjob met Solange
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Neuken met Hendrina
© 2024 heteswingers.nl