Gratis Aanmelden

Discrete liefhebbers verwennen (27)

CarmelitaenJesper (27)

Ik, een zeer temperamentvolle Spaanse, hij oer Hollands, zoeken een seksmaatje zowel man als vrouw. Het gaat met name om de weekenden, doordeweekse avonden in overleg. Kunnen dan ook ontvangen. Hebben we je interesse gewekt? Dan hopen we je snel te mogen verwelkomen.

Maak contact met haar
  1. Naam: CarmelitaenJesper
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 07/05/1994
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete liefhebbers verwennen CarmelitaenJesper van 27
EenmaligeMMV (27)
★★★★☆
Je zou maar als plagerijtje een trio als verjaardagscadeau wensen en hem dan nog krijgen ook. Tenminste, als we hier een man kunnen vinden die dat met ons zou willen natuurlijk.
Leuke paren verwennen
StelletjeSexliefhebbers (28)
★★★★☆
Trios zijn voor ons niet nieuw. Maar een trio met een man erbij wel. Ik weet dat mijn vriendin dat heel erg graag wil maar lange tijd heb ik dat geweigerd. Nu wil ik haar graag op een speciale manier verrassen. En dat is dus met een geheime gast erbij. Een man die er speciaal voor haar bij is. En misschien gewoon om haar helemaal wild te maken kunnen we elkaar kort aftrekken bijvoorbeeld.
Lekkere koppels neuken
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
GeilKoppeltje (26)
★★★★★
Wij zijn een geil stel, het afgelopen jaar hebben wij al vaker een trio gehad met een vrouw erbij en daarvan hebben wij genoten. Maar nu is het tijd om een trio te gaan hebben met een extra man erbij. Daarbij draait het dan vooral om de dame, twee mannen die de dame verwennen dus.
Geile amateurs opzoeken
ThreesomeChicks (20)
★★★★☆
Hi lekkere man, leuk dat jij ons profieltje leest. Wij zijn Lizette en Chantal, beide 21 jaar jong, beste vriendinnen en biseksueel. Daar zijn we natuurlijk samen achter gekomen. Samen een relatie willen we niet(nog niet) Maar genieten zeker wel. Heb jij lef, ben je niet zo oud dat je ons paps had kunnen zijn, dan ben je misschien wel welkom bij ons. Stel je eens voor, en vertel gelijk hoe zou jij ons laten genieten?
Open-minded swing fans daten
GeilJongStel (22)
★★★★★
Geen uitgebreid verhaal, niet nodig lijkt ons. We zijn een jong stel en op zoek naar nieuwe ervaringen. Een trio met een man is ons doel hier.
Sexy swingers groepsex
Lijsje
★★★★★★★★★☆
Iemand hier die mijn wasmachine eens kan nakijken? Iets blokkeert er en ik snap er niks van. Ik bied je mijn borsten aan bij wijze van vergoeding.
Borsten betasten met Lijsje
Marjolijn
★★★★★★★★★☆
Ik vroeg me af of iemand hier mijn oven wil komen schoonmaken. Ik kan je er niet voor betalen met geld, maar misschien met mijn kleine tietjes? Of wil je nog meer..?
Borsten betasten met Marjolijn
Anne-Wieke
★★★★★★★★★☆
Ik ga op kamers en ik zoek iemand die me kan helpen met de verhuizing. Ik heb helaas geen geld om te betalen, maar ik kan het wel in natura doen, als je dat goed vindt.
Neuken met Anne-Wieke
Tiffany
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand in de zaal die bij mij thuis een parket vloer kan komen leggen? Ik heb het parket hier al liggen, maar ik heb geen gereedschap. Beloning in natura is ok..?
Neuken met Tiffany
© 2024 heteswingers.nl