Gratis Aanmelden

Hitsige paren verwennen (37)

TrioKoppel (37)

Wij hebben een paar maanden geleden voor het eerst een triootje beleeft met een man erbij. Dat vonden we beide zo onwijs lekker en geil dat we besloten hebben nog eens op zoek te gaan naar een geile man die met ons een heerlijk avondje zou willen beleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: TrioKoppel
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Gieterveen
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 27/2/1984
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Hitsige paren verwennen TrioKoppel van 37
MatureKoppelBI (59)
★★★★★
Hallo,Wij zijn een gehuwd stel dat op zoek is naar een ander stel om te gaan swingen. We vinden het ook heerlijk om toe te kijken en bekeken te worden. Wij zijn allebei ondernemers dus om die reden dragen we maskers op de foto s. Graag enig begrip hiervoor. Enkel serieuze reacties aub. Liefs, Mr. X en Mvr. Xx
Geile swing fans bezoeken
StelZoektMan (35)
★★★★★
Wij zijn een leuk stelletje, gek op ordinaire geile seks. We hebben weinig regeltjes zolang het maar lekker is. We zoeken nu een man die het lekker vindt om eens met ons mee te doen en die een beetje hetzelfde is in bed als wij.
Discrete amateurs contacteren
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
EenEchteGraag (38)
★★★★☆
Wij zijn een stelletje, vrouw en shemale, mijn lieve, lekkere vrouw neukt me geregeld met een strapon en hoewel dat heerlijk is, gaat er natuurlijk niets boven een echte lul! Misschien dat jij mij zou willen neuken terwijl mijn vrouw jou verwent? Of andersom natuurlijk? Met ons drien is er heel erg veel mogelijk, dus als jij een lekkere hete trio met ons wel ziet zitten, dan hopen wij dat je contact met ons wilt opnemen.
Mooie koppeltjes neuken
JoyceEnMark (45)
★★★★★
Mijn vriend en ik zijn net gestart met Kinky en SM en zoeken een ietwat meer ervaren man om ons de fijne kneepjes van deze ultra geile lifestyle te leren.
Mooie stellen contacteren
Nicolett (38)
★★★★☆
Hier een heel verhaal houden ben ik niet van plan. Ik ben een vrouw met een lul en ik heb net zoals de rest hier behoefte aan seks. Een lul in mijn kont een lul in mijn mond ik doe alles wat jij wilt. Ik kan jou ook neuken, maar alleen als dat van jou mag. Ik ben een beetje onderdanig en vind het heerlijk wanneer er echt misbruik van mij gemaakt wordt.
Mooie sex fanaten neuken
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een lekkend dak vanwege een gebroken dakpan, maar professionnals zijn te duur voor mij. Is er iemand die me kan helpen in ruil voor een vrijpartij met mij?
Neuken met Stacy
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Het is een beetje stom, maar ik heb hoogtevrees en kan het kapotte peertje in mijn hoge woonkamer niet vervangen :( Maar als jij het doet wil ik je wel eens aftrekken, hoor..
Handjob met Lieselot
Louelle
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mij van Gelderland (Neder-Betuwe) naar Amsterdam kan rijden, een paar keer per maand. In plaats van benzine betalen doe ik je liever een betaling met mijn mond..
Blowjob met Louelle
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Handjob met Eleonora
© 2024 heteswingers.nl