Gratis Aanmelden

Open-minded swing fans orgie (31)

Lekkerstel90 (31)

Wij zoeken een geile man die al ervaren is. We willen als het klikt meerdere geile nachten met veel oraal.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lekkerstel90
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 20/11/1990
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Open-minded swing fans orgie Lekkerstel90 van 31
CarmelitaenJesper (27)
★★★★★
Ik, een zeer temperamentvolle Spaanse, hij oer Hollands, zoeken een seksmaatje zowel man als vrouw. Het gaat met name om de weekenden, doordeweekse avonden in overleg. Kunnen dan ook ontvangen. Hebben we je interesse gewekt? Dan hopen we je snel te mogen verwelkomen.
Discrete liefhebbers verwennen
TrioSlavin (29)
★★★★☆
Heb een relatie maar mijn vriend wil er een andere man bij, ben zeer onderdanig dus als je interesse hebt om een slaafje te delen.. laat snel wat horen.
Lekkere swingers bezoeken
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
Josine60 (32)
★★★★☆
Wij, Josine en Hans zijn op zoek naar een man die zich graag laat neuken, ik heb ook een voorbinddildo dus is dat niet geil?
Mooie swing fans groepsex
Dameszondergrenzen (33)
★★★★★
Om de sleur buiten de deur te houden zijn wij gaan experimenteren en wat bevalt ons dit serieus goed! Zo goed dat wij hadden besloten een derde, een geile man, toe te voegen zodat wij een geil trio zouden zijn. Dit leek allemaal goed te gaan, totdat wij ons seksgebied toch wat verder uit wilde bereiden naar soft sm.. dit vond hij niets, hij is gegaan en nooit meer terug gekomen. Dus zeg eens, is er hier wel een man met ballen die niet met zijn staart tussen de benen wegrend?????
Sexy libertijnen sexdaten
Lieveke
★★★★★★★★★★
Wegens een kleine ingreep kan ik deze maand niet mijn grasmaaien, dus ik zoek iemand die dat voor mij kan doen. Ik zit nogal krap, maar ik je wel vergoeden in natura..
Neuken met Lieveke
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug gekregen en mijn ramen moeten echt een keer gezeemd worden. Binnen- en buitenkant. Als beloning bied ik je mijn rijpe lichaam aan.
Neuken met Ayla
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Neuken met anaal met Reijertje
Maartje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek hulp voor mijn verhuizing als gevolg van een scheiding... Tegelijkertijd sta ik ook alweer een hele poos droog, dus ik bied de beloning slechts aan in natura...
Neuken met Maartje
© 2024 heteswingers.nl