Gratis Aanmelden

Ruimdenkende swing fans opzoeken (26)

EenPlusEen (26)

We zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst, hernieuwde inspiratie willen we met je uitproberen. Een trio maar dan een beetje anders. Je moet goed begrijpen dat we zeer masochistisch zijn aangelegd, maar met een randje humor en tederheid de perfecte mix weten te bereiken om een derde wiel aan de wagen ook te laten ervaren dat hij er echt bijhoort.

Maak contact met haar
  1. Naam: EenPlusEen
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 26/3/1994
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Ruimdenkende swing fans opzoeken EenPlusEen van 26
Heetstel (33)
★★★★★
Wij zijn een lekker heet stel op zoek naar een man voor spannende avontuurtjes. Dat mag voor 1 keer zijn maar als het voor iedereen goed bevalt ook zeker wel vaker. Ik heb een strapon mocht je dat geil vinden?
Discrete amateurs sexdaten
NieuwsgierigStel (29)
★★★★☆
Hey hoi. Leuk dat je kijkt. Wij zijn een stelletje, Thom en Jenna. Wij zijn beiden geinteresseerd in SM maar ook allebei onervaren hierin. Met onze aanmelding hier hopen we een dominant te vinden die ons onder zijn hoede wil nemen. Ons lessen geeft zodat we uiteindelijk zelf een getrainde dominant en onderdanige zijn.
Hete swing fans bezoeken
GeilStelletje111 (24)
★★★★★
Regelmatig onder het rijden pijp ik mijn vriend.. Als hij bijna klaar komt stoppen we snel ergens en maakt hij het af door mij flink te neuken en vol te spuiten.. Is hij lekker klaar gekomen en ik nog niet dan neukt hij mij weleens met een wijnfles, omdat het bij hem even duurt voordat ie dan weer stijf word.. Nu zijn wij nogal van het experimenteren en willen wij graag een derde persoon erbij betrekken.. Mag in trio vorm, maar het kan ook zo wezen dat jij mij geil neukt en mijn vriend op afstand toekijkt en zich aftrekt..
Leuke libertijnen ontmoeten
DoubleLovers (25)
★★★★★
Hey, wij zijn Dita en Demi, een heet stelletje dat zoekend is naar een leuke, geile man OF vrouw erbij! Zoals je zien kunt is Dita een beetje anders dan een gemiddelde vrouw, ze heeft namelijk een heerlijke forse pik. Die wil ze op jou ook eens gebruiken, dus denk maar niet dat jij alleen met Demi kunt genieten =)
Hitsige amateurs contacteren
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
LinaEnTom (30)
★★★★☆
Wij zijn Tom en Lina en zoeken een man voor mmv trio. Alles is bespreekbaar.
Ruimdenkende swing fans daten
Yneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een jong lesbisch/bi koppel en we gaan samenwonen, maar we zoeken een sterke man die ons komt helpen met de zware spullen. Na afloop beloven we je een triootje met ons..
Triootje met Yneke
Sanneke
★★★★★★★★★★
Kan iemand ons zwembad op komen zetten? We zijn twee studentes en hebben allebei twee linkerhanden. Wie ons helpt kan rekenen op een fijne beloning van ons tweetjes...
Triootje met Sanneke
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Pijpen met slikken met Martje
Hendrike
★★★★★★★★★☆
Kan iemand een week lang op mijn cavia passen? Ik geef je voer, je hoeft de kooi niet te verschonen en als beloning zal ik je pijpen tot het einde.
Pijpen met slikken met Hendrike
© 2024 heteswingers.nl