Gratis Aanmelden

Discrete koppels daten (20)

SamenSpel879 (20)

Twee spelende meiden op zoek naar een extra stukje speelgoed. Misschien snap je het wel meteen, we zoeken dat ene verlengstukje. Dat wat in en uitschuift en gegarandeert diep bij mij en mijn vriendinnetje naar binnen geschoven kan worden. Eentje die veel energie heeft en lang in de uitgeschoven stand kan blijven staan. Eentje waar we misschien vaker mee mogen spelen?

Maak contact met haar
  1. Naam: SamenSpel879
  2. Leeftijd: 20 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 11/1/2000
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Discrete koppels daten SamenSpel879 van 20
TrioSlavin (29)
★★★★☆
Heb een relatie maar mijn vriend wil er een andere man bij, ben zeer onderdanig dus als je interesse hebt om een slaafje te delen.. laat snel wat horen.
Lekkere swingers bezoeken
OnderdanigeMeiden (29)
★★★★☆
Hoi, wij zijn twee heerlijke geile, onderdanige meiden. Biseksueel zoals je vast al vermoedde, wij zijn een stelletje en zoeken voor zo af en toe eens een dominante heer die ons beide wil domineren. Laat ons doen wat u wenst, spank, zweep ons en neuk ons suf in al onze gaatjes.
Leuke amateurs bezoeken
CouplePlay (33)
★★★★☆
Mijn vriendin is tevens mijn Meesteres en zij begint zich te vervelen met mij alleen in de slaapkamer. Ze heeft allemaal nieuwe plannen maar daarbij heeft ze een extra man nodig die ik nu dus zelf moet gaan zoeken. Iemand met een grote pik want hij moet je hard kunnen neuken, haar woorden. Hier ben ik dus, zoekend naar een slaafse man die keurig naar haar luistert en mij flink aanpakt.
Discrete swingers sexdaten
HornyCouple (28)
★★★★☆
Wij zijn een gelukkig maar zeer heet stel. Sex is belangrijk voor ons. Nooit eerder hebben we een trio gedaan maar we willen dat nu graag eens doen met een andere man erbij. Het kan alle kanten op gaan en we gaan zo ver als we het allemaal goed vinden, en niet verder dan dat. Je moet wel houden van likken en gepijpt worden en neuken.
Hitsige swingers neuken
Koppelwilspelen (29)
★★★★★
Wij zijn nu 4 jaar bij elkaar en we vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen. We houden van alles en zijn nog niet veel dingen tegen gekomen die we niet spannend vinden. Nu zoeken we iemand die met ons een rollenspel wil aangaan. Een trio dus.
Ruimdenkende swing fans bezoeken
StelletjeSexliefhebbers (28)
★★★★☆
Trios zijn voor ons niet nieuw. Maar een trio met een man erbij wel. Ik weet dat mijn vriendin dat heel erg graag wil maar lange tijd heb ik dat geweigerd. Nu wil ik haar graag op een speciale manier verrassen. En dat is dus met een geheime gast erbij. Een man die er speciaal voor haar bij is. En misschien gewoon om haar helemaal wild te maken kunnen we elkaar kort aftrekken bijvoorbeeld.
Lekkere koppels neuken
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Neuken met Lijntje
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Neuken met anaal met Gioia
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Neuken met anaal met Minou
Noalie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand in Flevoland die mijn band kan komen plakken. Ik heb geen geld voor de fietsenmaker en het lukt me zelf niet om het te repareren. Ik vergoed je dan in natura.
Neuken met Noalie
© 2024 heteswingers.nl